ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Ο σαγώνιας ξανακτύπησε. Δύο ήταν στην πιάτσα εκείνοι που εδώ και χρόνια πολλά που ο αποδυτηριάκιας έλεγε «σαγώνιας». Ο βετεράνος προπονητής Γιάτσεκ Γκμοχ και ο πάντα στις επάλξεις τηλεπαρουσιαστής και δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης. Ορίζεται διαιτητής στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο αστυνομικός Καλογερόπουλος και τον έβγαλε φιλοολυμπιακό από την εκπομπή του στην τηλεόραση του σκάι ο Θωμαίδης.

Είχε προηγηθεί ο αποδυτηριάκιας που αναφέρθηκε στο παρελθόν του Καλογερόπουλου, ότι ήταν φανατίλα Παναθηναϊκός, της Θύρας 13, όμως τα τελευταία τρία χρόνια έγινε οπαδός του Ολυμπιακού. Άλλο αυτό. Σα διαιτητής, σημείωνε ο αποδυτηριάκιας, ο Καλογερόπουλος είναι κοράκι που δεν δίνει δικαιώματα.

Να, όμως, που ο σαγώνιας από το κανάλι του Αλαφούζου δίνει άλλη εικόνα για τον μπάτσο Καλογερόπουλο. Ότι σε δέκα ματς, ένα-ένα μετρημένα που σφύριξε Ολυμπιακό, σ' όλα κέρδισε ο Μαρινάκης μάλιστα με διαιτησία ευνοϊκή υπέρ του πρωταθλητή. Ότι έδινε ανύπαρκτα πέναλτυ, ότι έσφαξε τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τον ΠΑΟΚ όταν απειλούσε τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Αστέρα.

Με τις επιλεγμένες φάσεις που έδειξε στην εκπομπή του ο σαγώνιας «δίκασε» τον Καλογερόπουλο και μαζύ έφτιαξε... κλίμα στη ρεβάνς του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Άντε να είναι εκατό όλοι κι όλοι στο γήπεδο οι γάβροι. Οι 60.000 θα 'ναι αεκτζήδες. Μη γίνει το φαλτσοσφύριγμα, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Διαβάστε ακόμα:

Ζεϊμπέκικο και χασίσι ο Ολυμπιακός