Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ

πηγή: Intime
 

Αυτά δεν λέγονται όταν είσαι ένας σοβαρός επαγγελματίας. Μιλάω για τον κύριο Σιόβα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι μιλάει σπάνια. Οτι είχε δυο χρόνια να τοποθετηθεί. Δεν μου είχε λείψει και δεν νομίζω ότι θα μου λείψει στην πορεία αν αποφασίσει να μην ξανατοποθετηθεί, μετά από αυτά που τον άκουσα να λέει.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας έστω και με ομάδα Β’ Εθνικής. Δυστυχώς δεν δώσαμε χαρά νωρίτερα στα ντέρμπι». Μέγιστη απρέπεια από έναν παίκτη που δεν έχει καν μεγάλο διαμέτρημα. Βεβαίως, Β` Εθνικής ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά μάλλον δεν θα πρόσεξε ότι είχε 65 χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες. Γκέλα του αποδυτηριάκια, το πρόσεξε. Σημείωσε ότι όλοι αυτοί ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό. Κι εκείνοι που μπήκαν στο γήπεδο στο γκολ του Χάρα, φαντάζομαι θα εκτιμά ότι ενθουσιάστηκαν και θέλησαν να πανηγυρίσουν μαζί με τα ινδάλματά τους.

Το πικάρισμα της ΑΕΚ κρύβει κι έναν λαϊκισμό από τον μουσάτο, που περιμένει να αισθανθούν περήφανοι οι γαύροι για έναν από τους λίγους Ελληνες, το σημείωσε κι αυτό, που έχουν απομείνει στην ομάδα!

Βεβαίως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηνϊκός, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κοντύνουν από τις δηλώσεις κάποιου Σιόβα. Απλώς είναι άκομψο αυτός ο τύπος να εκπροσωπεί ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Ποιος, όμως, να του τραβήξει το αυτί;

Διαβάστε ακόμα:

Κατρουλιάρης Ολυμπιακός απέκλεισε καλύτερη ΑΕΚ