ΤΟ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο...ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Απόψε θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Εννοώ ότι προκαλεί ένα καυτό ενδιαφέρον η αναμέτρηση του Μαρινάκη επικυρίαρχου στο χώρο με τον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό και του Μελισσανίδη, παληά καραβάνα στην πιάτσα που επανήλθε στα όπλα με την ΑΕΚ της Γ' εθνικής. Ο Κοντονής Σταύρος, για να κάνουμε ταμείο, ο υφυπουργός αθλητισμού της αριστεράς και της προόδου, που κολλάει στο έργο;

Να ξέρουμε τι λέμε. Να τα ξεκαθαρίσουμε επειδή πέφτει ατελείωτη τύφλα από τα κόμματα και τα μήντια. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, όπως κάθε ανώνυμη εταιρεία του ποδοσφαίρου κάνουν μπίζνες. Έτσι τις θέλει τις ΠΑΕ μια υγιής κοινωνία. Γι' αυτό η εποπτεία η κρατική οφειλή να είναι κοινωνικού και οικονομικού χαρακτήρος, όχι «αθλητικού».

Επιτέλους! Δεν κάνει αθλητισμό, δεν παράγει αθλητισμό μια ΠΑΕ, η παρουσία της οποίας είναι χρήσιμη μόνο για λόγους επιχειρηματικούς. Να αβαντάρει η ποδοσφαιρική βιομηχανία την εθνική οικονομία να προσφέρει θέσεις εργασίας, να κινεί το χρήμα με τις πωλήσεις εισιτηρίων, προϊόντων, ξενοδοχείων, μεταφορών, ένα σωρό.

Ο Κοντονής Σταύρος λέγεται ότι θα είναι παρών στο ντέρμπυ ΑΕΚ-ΟΛυμπιακός. Ποιος είναι ο Κοντονής Σταύρος; Ένας αλεξιπτωτιστής. Που απλά εκπροσωπεί το κόμμα του, το οποίο όφειλε να ξέρει τι θα κάνει στο μπουρδέλο που λέγεται ποδόσφαιρο. Τζάμπα τον πλήρωνε ο μαλάκας ο λαός τον Σύριζα που ενώ 2,5 χρόνια είναι κόμμα εν δυνάμει κυβερνητικό, δεν φρόντισε να προετοιμαστεί εν όψει των ευθυνών του μετά τις εκλογές.

Πήρε την εξουσία ο Σύριζας και έστειλε από το πουθενά κάποιον απίθανο Κοντονή Σταύρο που άρχισε να παίζει έτσι όπως ποτέ δεν θα έκανε ένας Μαρινάκης και Μελισσανίδης. Μιλάω για τους ιδιοκτήτες, τα αφεντικά της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΑΕΚ. Από σεβασμό στον κόσμο δεν θα έκλειναν το μαγαζί τους έτσι για πλάκα. Ο Κοντονής Σταύρος τι έκανε;

«Διακόπτω το πρωτάθλημα» αποφάσισε. Μετά το «Ξαναρχίζω χωρίς κόσμο στα γήπεδα». Ποιος είναι ο κύριος; Δεν εκπροσωπεί θεσμούς. Αυτός είναι. Ένας μαϊμού φύλαρχος. Αποφασίζω και διατάζω. Ούτε σκέπτεται να καταργήσει τους υπάρχοντες θεσμούς και νόμους του μπουρδέλου για να φτιάξει άλλους. Καμμία προοπτική. Άνευ σχεδιασμού επίδειξη κυβερνητικής δύναμης δικτατορικού τύπου. Μοναδική αγωνία του Κοντονή να κερδίσει δημοσιότητα, εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς μονάδες στρατού το ΑΕΚ - Ολυμπιακός