ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δεν λένε την αλήθεια. Το χειρώτερο που παίζει στον ΠΑΟΚ είναι το παραμύθι που πέφτει. Να ξεκαθαρίσω και τα δύο. Το ψέμα και το παραμύθι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Γράφουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης που τυχαίνει να είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα έρθει, όπως αναμενόταν σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, αλλά την προσεχή Τρίτη, για να ασχοληθεί με τα ανοικτά θέματα της εταιρείας. Είναι ψέμα. Ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας δεν έρχεται για τον ΠΑΟΚ αλλά για τις άλλες μπίζνες του στην Βόρειο Ελλάδα.

Με μια άλλη κουβέντα ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια μπίζνα παραγωγής και κέρδους, έτσι έχει εκτιμηθεί από τον μεγαλομέτοχο, όπως δεν προσφέρεται η ΠΑΕ για επενδύσεις και για να κλέβει χρόνο από καθημερινότητα του Ιβάν Σαββίδη. Μια, όμως, που θα βρεθεί πάλι στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος θα συναντηθεί με την ευκαιρία και με τους «συνεργάτες» του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πάμε στο παραμύθι στην επί της ουσίας τουριστική επίσκεψη Σαββίδη στον ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη. Το παραμύθι είναι ότι... πώς και πώς περιμένουν τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ διότι, λέει, αναμένονται... εξελίξεις. Τι θέλουν να μας πουν; Ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα καφενείο. Μια ψησταριά. Ένα κεμπαμπτζήδικο.

Μα, είναι δυνατόν μια σοβαρή εταιρεία, οργανωμένη και στελεχωμένη, να περιμένει να πάρει αποφάσεις κρίσιμες και αποφασιστικές επειδή τον φέρνει ο δρόμος στην Θεσσαλονίκη τον Ιβάν Σαββίδη; Έλεος.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόστιμο ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού