ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ο ΒΙΤΟΡ ΠΕΡΕΙΡΑ!

πηγή: Intime
 

Οι Πορτογάλοι έχουν πάθει την πλάκα τους με τον πατριώτη Βίτορ Περέιρα. Με τον τρόπο που εκδηλώνεται πλέον στο γήπεδο πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Είναι ένας άλλος άνθρωπος», λένε μ΄ένα στόμα δημοσιογράφοι που τον ξέρουν, που τον έχουν γνωρίσει χρόνια. Και είναι ανεξήγητο γι' αυτούς που ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε δικαιώματα και κατηγορείται για προβοκάτορας, ότι προκαλεί την εξέδρα του αντιπάλου με τις «υπερδιαχυτικές» αντιδράσεις.

Αν το πράμα έχει ενδιαφέρον, σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι επιβεβλημένη η αρωγή ενός ειδικού, ενός ψυχολόγου. Ότι συμβαίνει, πράγματι συμβαίνει σε κάποια άτομα, ξαφνικά να δείχνουν ότι γεννήθηκε μέσα τους ένας άγνωστος μέχρι χθες άνθρωπος. Να εκδηλώνεται ο συγκεκριμένος Περέιρα έτσι όπως ποτέ δεν συνήθιζε στην Πορτογαλία. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή στον Περέιρα; Ποιος ξέρει.

Το μόνο που του καταλογίζουν από Πορτογαλία μερηά στον Βίτορ Περέιρα είναι μια «ελληνικότητα». Μια εμμονή με τη διαιτησία. Ότι στην Πορτογαλία τα έβαζε συνεχώς με τα κοράκια. Όχι, όμως, ότι ξεπερνούσε τα όρια με κινήσεις και χειρονομίες και βόλτες εκτός περιοχής του πάγκου του, με συνέπεια να χαρακτηρίζεται προκλητικός από τους αντιπάλους. Ποτέ αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έγινε καμμιά εισβολή ΑΕΚτζήδων!!!