ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Υποψιάζομαι, αν λάβω σοβαρά αυτά που υποστηρίζει πλέον και δημοσίως ο Μαρινάκης ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είναι ο υπαίτιος να εμπλακεί στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Για να ενισχύσει τη θέση του ο εφοπλιστής και να μη μειονεκτεί απέναντι ενός στημένου εχθρού, του Αλαφούζου.

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στην επικεφαλής του γραφείου της Ελλάδας διεθνούς μέσου για τη Ναυτιλία ο Μαρινάκης σχολίασε αναφερόμενος στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: Ο Αλαφούζος έχει συμφέρον να προωθεί τη χειρώτερη δυνατή εικόνα για εμένα και τον Ολυμπιακό ποντάροντας στο ότι είναι ιδιοκτήτης media, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, site.

Τι εννοεί ο Μαρινάκης; Αυτό που κι άλλες φορές έχει εννοήσει, υπονοήσει. Ότι ο Αλαφούζος αμολάει μπούρδες σε βάρος του Μαρινάκη για να καλύψει τη δική του ελλειμματική παρουσία στον Παναθηναϊκό. Κι όλα αυτά τα φαιδρά που λέει ο Αλαφούζος τα στηρίζει μέσω του μηντιακού του ομίλου.

Γιατί, λοιπόν, να μη μπλέχτηκε με τον Δήμο ο Μαρινάκης, ο οποίος ζητώντας τη ψήφο του κόσμου να ήθελε να αποδείξει ότι όλα όσα κατά σύστημα σαλιαρίζει ο Αλαφουζος είναι αστήρικτα. Όπως να έγινε ιδιοκτήτης εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών ο Μαρινάκης για να μπορεί κι αυτός να τα σούρνει στον στημένο αντίπαλό του.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόστιμο ο Μαρινάκης στους παίκτες του!