Ο ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΕΑΛ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Κι αν γίνονται δεν το κάνεις βούκινο. Επειδή ο ίδιος κατεβάζειες το ύψος σου. Χάνεις κυβικά από το βάρος σου. Μιλάω για τον ΠΑΟΚ που παίζει σαν παοκάκι. Σαν ομαδίτσα γειτονιάς. Σα μέγεθος της πλάκας. Σαν οντότητα που δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά.

Δεν είναι απλά ζήτημα εντυπώσεων. Είναι θέμα ουσίας. Δείχνεις ότι είσαι της πλάκας διότι πράγματι είσαι της πλάκας. Όταν, λοιπόν, και δείχνεις και είσαι της πλάκας, τότε δύσκολα να ξεφύγεις απ' αυτό που είσαι.

Ο Τζαίηκομπ Αγγελίδης, ο άνθρωπος του μεγαλομέτοχου Ιβάν Σαββίδη, για να ισχυροποιήσει τη θέση του στην ΠΑΕ θέλει έναν άνθρωπο εκτός «οικογένειας ΠΑΟΚ». Τον τεχνικό σύμβουλο Ζόρντυ Κρόιφ, τον γιο του μέγιστου Γιόχαν, που είναι δεσμευμένος με την Μακαμπή. Ε, αφού τον εκτιμά τον Ζόρντυ Κρόιφ ο Αγγελίδης που έχει νταραβέρια με το Ισραήλ, ας τον πάρει να τελειώνει μ' αυτόν και να πάει για άλλα.

Ο Αγγελίδης, όμως, που σίγουρα δεν έχει ζυγίσει πόσο μετράει ο ΠΑΟΚ, περιμένει τι θα κάνει η ελλειποβαρής Μακαμπή με τον Κρόιφ. Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, εξαρτά μια απόφασή του για μια επιλογή του αιχμής από το τι θα κάνει η... Μακαμπή. Απίστευτο. Ο πιο ισχυρός ΠΑΟΚ είναι στο περίμενε διότι προηγείται η Ρεάλ Μαδρίτης του Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμα:

Το βυζί του Χάρα έγραψε ιστορία