ΜΕ ΓΙΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Υπήρξαν δυο μεγάλες διαφορές στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γεωργιάδης στη θέση του Αναστασιάδη. Η μία ήταν ότι ο Τζαβέλλας επέστρεψε στις προπονήσεις και η δεύτερη ότι στο ματς με τον Εργοτέλη πήγαν 1500 νοματαίοι. Κάποιοι μιλούν για αρνητικό ρεκόρ. Δεν το γνωρίζω.

Οσοι πήγαν στο γήπεδο εξέφρασαν τις απόψεις και των υπολοίπων. Επεσε γιούχα όταν ακούστηκε το όνομα του Γεωργιάδη, όχι βέβαια επειδή ο λαός θέλει Αναστασιάδη. Απλώς δεν θέλει άλλο Γεωργιάδη. Συμβολίζει την εποχή της αδιαφορίας και της αργομισθίας. Την εποχή που έχουν χαθεί όλα. Κι όταν δεν συνέβη αυτό πέρυσι ήρθε η τεσσάρα στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Και ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 στο τέλος. Ποιον; Τον Εργοτέλη που το φοβήθηκε το ματσάκι πολύ. Είχε τις φάσεις να κλέψει οξυγόνο, όμως αν ο ΠΑΟΚ έχανε αυτό το ματς στο άλλο παιχνίδι στην Τούμπα θα ήταν μόνο οι συγγενείς των παικτών. Κι όχι όλοι.

Ο Σαββίδης στη σουίτα του και στον κόσμο του. Φιλοξένησε την κυπελλούχο ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Οι φουκαράδες είχαν την κούπα που κατέκτησαν απέναντι στον Ολυμπιακό. Αλλά που να τη δείξουν.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα βγάλει τίποτα με τις μηνύσεις ο Μαρινάκης