ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ «ΕΙΔΕ» ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

πηγή: Intime
 

Γίνεται πέναλτυ κανονικό, ανατρέπεται ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ο διαιτητής, Δασκαλόπουλος από Κόρινθο μερηά, κλείνει τα μάτια. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Διαμαρτύρεται η εξέδρα στο Περιστέρι και πριν σταματήσουν οι αποδοκιμασίες στο κοράκι, για το πέναλτυ που έβγαζε μάτια, ο Δασκαλόπουλος δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτυ. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Για πρώτη φορά ξεκίνησε πρωτάθλημα, αυτό της τρέχουσας σαιζόν, χωρίς να γίνουν αλλαγές στον πίνακα των διαιτητών. Δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ. Ούτε ένας διαιτητής βγήκε από τις λίστες, ούτε ένας μπήκε. Πρωτοφανές.

Τα συρτάρια της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας είναι γεμάτα από επιβαρυντικές εκθέσεις των παρατηρητών. Κανένα πρόβλημα. Δίνει π.χ. το «μάτι» της ΚΕΔ βαθμολογία 6,5 σ' ένα κοράκι, άρα έξω ο κύριος για 5 μήνες. Τίποτα. Δεν τον τιμωρούν, άντε να τον αποκλείσουν για μια-δυο αγωνιστικές.

Ο Δασκαλόπουλος, όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Αμπαρκιόλης δεν κάνουν. Δεν μπορούν τα παιδιά. Όταν, όμως, τους κρατάνε σημαίνει ότι αδιαφορούν για τις γκέλες τους. Και οι ίδιοι θαρρούν ότι δίνουν ρεσιτάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης ανάμεσα σε Πανόπουλο και Μελισσανίδη