ΠΕΡΕΙΡΑ, Η ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

πηγή: Intime
 

Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου και ο Ηρακλής έπεσε με την Ξάνθη. Τυχερός ο Ηρακλής, άτυχος, ποια είναι η γνώμη σου. Τυχερός θα πεις επειδή απέφυγε τον Ολυμπιακό. Κι άτυχος επειδή κληρώθηκε με ομάδα της σούπερ λίγκα κι όχι τον Απόλλωνα που είναι στη Β' εθνική.

Σου λέω τι έκαναν οι ηρακληδείς, οπαδοί και επώνυμοι φίλοι της ομάδας. Χάλασαν τον κόσμο! Πανηγύριζαν την... πρόκριση σε βάρος της Ξάνθης, πριν ακόμα παίξουν μαζύ της. Σου λέω χαρές και πανηγύρια, τόσο σίγουροι ότι θα φθάσουν στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον Αστέρα, έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, όμως ο Περέιρα πολύ σωστά δεν πετάει στα σύννεφα. «Δεν υπάρχει καμμία εγγύηση ότι θα πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα, υπάρχουν ακόαμ δύσκολα παιχνίδια» είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Τι μας λέει ο κύριος; «Το κύπελλο είναι πολύ δύσκολο...» πρόσθεσε ο Περέιρα. Είναι Ολυμπιακός, έχει να παίξει με Απόλλωνα Β΄εθνικής και στο κύπελλο με Ξάνθη ή, Ηρακλή και λέει ότι «πολύ δύσκολα θα πάρουμε το κύπελλο». Κάνει πλάκα; Κάθε άλλο.

Του βγήκε η ψυχή να περάσει την ΑΕΚ της Β' εθνικής. Μη το ξεχνάμε. Με γκολ στο 89 και αφού χρειάστηκε να διακοπεί η ρεβάνς. Ομάδα Γ' εθνικής να έβρισκε στον τελικό για τον Περέιρα το κύπελλο «είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Μιλάει ο προπονητικός επαγγελματισμός του Περέιρα. Θα τελειώσει μια σαιζόν με το νταμπλ! Η καλύτερή του. Αυτό θα αναφέρεται στο βιογραφικό του. Ότι πήρε μια προβληματική ομάδα στη μέση της σαιζόν, και κατάφερε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ιστορία δεν θα γράψει ότι ο Περέιρα έχει τον πιο ισχυρό μεγαλομέτοχο, ούτε ότι στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός διαθέτει τους μεγαλύτερους παίκτες. Και, βέβαια, ούτε ότι η διαιτησία όποτε χρειάστηκε έσπρωχνε τον Ολυμπιακό.

Σα καριερίστας ο Περέιρα σκέπτεται την πάρτη του, δηλαδή αυτό που θα έκανε ο κάθε άλλος στη θέση του. «Πήρα νταμπλ» θα λέει, αυτό δεν μπορεί κανένας να του το αφαιρέσει. Να το αμφισβητήσει ναι, να το αγνοήσει όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Gladiators οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία