ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΡΕΑΛ!

 

Μπαρτσελώνα-Ρεάλ απόψε, ένα ακόμα clasico που δεν έχουμε δει. Όπως το λέω. Όπως το διάβασες. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας θα παίξουν για 229η φορά κι αυτό θα
είναι ένα άλλο ντέρμπυ. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει το ίδιο έργο. Κάθε αγώνας, και με τους ίδιους αντίπαλους, είναι διαφορετικό επεισόδιο.

Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα να συναντιώνται οι ίδιες ομάδες, με τις ίδιες ενδεκάδες, το έργο δεν είναι κινηματογραφική ταινία. Ακόμα και το ίδιο αποτέλεσμα να κάτσει, και στο ίδιο σκορ, καρμπόν δεν παίζει.

Παρακάτω. Όλα τα ζευγάρια μάτια στο «ζευγάρι» Μέσι-Ρονάλντο. Στους δύο αρχιπαικταράδες, που σήμερα ο ένας, ο Αργεντινός βρίσκεται στα επάνω του, κι ο άλλος, ο
Πορτογάλος σε πολύ χαμηλό φεγγάρι. Πώς, όμως, να ξαναβρεί τον εαυτό του ο Κριστιάνο, αυτή η χαϊδεμένη ντίβα. Δύσκολο. Ποδοσφαιριστής είναι, όχι ηθοποιός.

Η μάνα του να πεθάνει σήμερα, το ίδιο βράδυ ο ηθοποιός θα δείξει στο θέατρο την κλάση του. Αντίθετα, η κακή ψυχολογία σακατεύει τον παίκτη, ακόμα και την μεγαλύτερη παικτούρα.

Διαλύεται ψυχολογικά ο Ρονάλντο αν δεν του βγει ένα ματς. Και καπάκι ένα ακόμα. Και στο τρίτο πάλι δεν σκοράρει. Πώς να αντέξει το ότι δεν είναι στο γήπεδο αυτός που όλοι περιμένουν;

Σήμερα και οι πιο δικοί του συμφωνούν ότι το παλληκάρι έχει χάσει τις προσωπικές του ισορροπίες. Πολλά του φταίνε. Μέσα και εκτός Ρεάλ. Που σημαίνει ότι χρειάζεται ψυχολογική στήριξη από ειδικό.

Δεν χρειάστηκε ποτέ να συμβιβαστεί με τέτοια αγωνιστική πτώση στο παρελθόν ο Ρονάλντο. Έχει και την άλληνα, την πρώην, την Ρωσίδα πουτάνα που συνεχώς πριονίζει τον ανδρισμό του. Ότι είναι αγοράκι, όχι άνδρας, κακομαθημένος, ένα κωλόπαιδο που έχασα τέσσερα χρόνια μαζύ του. Κάτι τέτοια από την Ιρίνα Σάικ.

Και τον Μέσι πού τον βάζεις! Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ρονάλντο. Το μέτρο σύγκρισης. Τον έχει από κάτω τον Αργεντινό; Νοιώθει Θεός ο Κριστιάνο. Είναι από κάτω του Μέσι, ε, τότε είναι σε μόνιμο εκνευρισμό. Μετά το αποψινό clasico Μπάρτσας-Βασίλισσας, θα δούμε αν ο Ρονάλντο θα δεχθεί την προτροπή της αδελφής του να πάει σε ψυχολόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Gladiators οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία