ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

πηγή: Intime
 

Λέμε για την ΑΕΚ πως πτώχευσε. Παραμύθια! Το ξεχάσαμε κιόλας. Έτσι συμβαίνει. Χρεοκοπημένη την ανέλαβε ο Ντέμης Νικολαϊδης και την χρεοκόπησε ξανά. Γιατί; Είπαμε. Δεν
είπαμε; Επειδή ξεχνάμε. Επειδή είμαστε Έλληνες. Γι' αυτό ξανακάνουμε τα ίδια «λάθη».

Γιατί μικρό είναι το λούκι που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός; Όχι, βέβαια. Στην πραγματικότητα κι αυτής χρεοκοπημένη είναι. Χρωστάει. Ασήκωτα βάρη ακόμα και για έναν Παναθηναϊκό. Για μια ομάδα, δηλαδή, με τέτοιο όνομα, τέτοια ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει έσοδα που είναι αδύνατον να πλησιάσει μια Νίκη Βόλου, είναι ΟΦΗ, ακόμα κι ένας Άρης.

Ο Άρης! Αυτός κι αν είναι σε λούκι. Βρέθηκε αυτός ο Κάλας, ο ελληνοαμερικάνος, με πολύ καλές προθέσεις, το πιο σπουδαίο με ξεκαθαρισμένες προθέσεις, όμως η δουλειά βρωμάει. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή ξεχνάμε.

Ποιος φούνταρε τον Άρη! Αυτοί που τον αγαπάνε. Οι δικοί του άνθρωποι. Οι «φίλαθλοί» του, οι οργανωμένοι. Αυτοί που τον θεωρούν δικό τους. Που δεν θέλουν να τον «εγκαταλείψουν». Αυτό είναι το ζόρι. Θα επανέλθει από τον προσεχή Μάιο ο σωτήρας Κάλας και θα περιμένουμε πως θα ξεκαθαρίσει η δουλειά με τους γνωστούς εδώ και χρόνια «σωτήρες» του Άρεως.

Διαβάστε ακόμα:

Τιμωρήστε τα γλειφτρόνια του επιθετικούς