ΜΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Τα πράγματα ολοένα και ξεκαθαρίζουν στον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς, από μία άποψη, δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει στο δρόμο που οδηγεί στο όπως κάτσει η δουλειά. Κατ' αρχήν, το πιο ανησυχητικό στην μετά Άγγελο Αναστασιάδη εποχή είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχρισε ήδη για νέο προπονητή τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Όπως ο Αναστασιάδης είχε την απεριόριστη εμπιστοσύνη του μεγαλομέτοχου, το ίδιο ισχύει από πλευράς Ιβάν και για τον αντικαταστάτη του. Ο οποίος Γεωργιάδης δεν είναι μόνον άξιος εμπιστοσύνης για τις γνώσεις του και την εντιμότητά του, αλλά από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ ο επιχειρηματίας είναι κι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του.

Φοβερά πράγματα. Από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης μπλέχτηκε με τον ΠΑΟΚ έχει στενό νταραβέρι με τον Γεωργιάδη τον οποίον εκτίμησε σαν προπονητή και, τελικά, τον χρησιμοποιεί όταν απολύει άλλους που προσλαμβάνει κακώς. Ποντιακή λογική. Για ποντιακό ανέκδοτο.

Τι τους ήθελε, τον Στέφενς και τον Αναστασιάδη, όταν έχει μέσα στα πόδια του τον Γεωργιάδη. Με τον οποίο Γεωργιάδη, κατά δήλωσιν του Σαββίδη, «Θα ξαναγίνουμε υπερήφανοι και η ομάδα θα πιάσει τους στόχους της».

Ποιοι, όμως, είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ; Το κάθε χρόνο με το στόμα «Πάμε για πρωτάθλημα». Το να τελειώνει η σαιζόν με άδεια Τούμπα. Το να απολύεται ο προπονητής πριν από το συμβόλαιό του. Ποιο απ' όλα, μήπως όλα μαζύ.

Σχεδιάζεται ο νέος ΠΑΟΚ, ενημερώνει ο Σαββίδης. Από ποιον; Δεν αναφέρει ο μεγαλομέτοχος. Αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός. Όπως επίσης ο μεγαλομέτοχος δεν αναφέρει ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στόχοι, εκτός κι αν αυτοί λέγονται με... λόγια. Όχι με μπάτζετ, όχι με συγκεκριμένα στελέχη που θα αναλάβουν την υλοποίηση του υποτιθέμενου σχεδιασμού.

Η κραυγαλέα απόδειξη ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός είναι ότι, κατά δήλωσιν του Σαββίδη, έχει ξεκινήσει με τον...υπηρεσιακό προπονητή. Αλήθεια, ο Γεωργιάδης γνωρίζει ότι... σχεδιάζεται ο νέος ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμα:

Βγάζει 11άδα με το φλυτζάνι ο Γεωργιάδης