ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «MAGO» ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ

 

Να δούμε τι θα κάνει ο Μαρκαριάν στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Αυτά γράφουνε όσοι είναι αγράμματοι και θαρρούν ότι τους παίρνει να λένε μαλακίες διότι οι αναγνώστες τους είναι περισσότερο αγράμματοι από τους ίδιους.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνω εγώ, όχι ο Μαρκαριάν. Εγώ η Ελλάδα, εγώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν πήρα τον Μαρκαριάν το έκανα να δω τη δική μου τύφλα, όχι τον φουκαρά τον Αρμένη, που δεν έχει καμμία ευθύνη.

Με την ευκαιρία. Να ξαναχάσει η εθνική, ακόμα και συντριβή να πάθει η ομαδίτσα από την άλλη ομαδίτσα της Ουγγαρίας, ο τελευταίος που θα ευθύνεται είναι ο Σέρχιο Αμπραχάμ Αμπραχαμιάν Μαρκαριάν. Από πού κι ως πού να φταίει ο «Mago». Ανέλαβε στα μισά σχεδόν της προκριματικής φάσης μια ομάδα σαράβαλο, στη χειρώτερη περίοδό της τα τελευταία 70 χρόνια.

Τον λένε el Mago αλλά ο άνθρωπος είναι προπονητής, όχι μάγος. Αν δεν παίξουν οι διεθνείς, τότε κανένα μαγικό του Ουρουγουανού δεν πρόκειται να «πιάσει». Απ' όσα ινδιάνικα διδάχτηκε σαν προπονητής του Περού, ο γιος της μπακάλισσας.

Διαβάστε ακόμα:

Το πέος του Ρασπούτιν, το Μαυροβούνιο και η UEFA