ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Να του πεις του Μαρινάκη να μην παίρνει το πρωτάθλημα. Να το σηκώσει το κατσαρόλι και κάποιος άλλος. Δεν γίνεται αυτό. Να δεχθεί ο εφοπλιστής, για να αποκτήσει κάποιο... ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, να το πάρει ο Αλαφούζος. Ανέκδοτο. Δεν θα δεχθεί να παραχωρήσει το πρωτάθλημα ειδικά στον Αλαφούζο, με τον οποίο έχει μόνιμη προσωπική κόντρα ο Μαρινάκης.

Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, ρε. Ξέχνα το. Δεν είναι σίγουρο ακόμα κι αν ο Μαρινάκης φρενάρει την ομάδα του. Να σκεφθεί, δηλαδή, συναδελφικά για πάρτη του συντρόφου Ιβάν Σαββίδη. Μιλάμε σοβαρά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για πρωτάθλημα. Του ταιριάζει προς το παρόν να κάνει ψευτοπρωταθλητισμό. Μιλάνε οι τεσσάρες που άρπαξε. Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς.

Ύστερα είναι και το άλλο. Τα λεφτά είναι πολλά. Και γίνανε περισσότερα. Τα 21 εκατομμύρια ευρώ που έκανε παντελόνι ο Μαρινάκης από το τσάμπιονς ληγκ την περίοδο 2014-15 σήμερα είναι 30! Μια αύξηση της τάξεως του 30-35%. Τώρα είναι που δεν θα αφήσει κανέναν άλλον να πάρει το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Ποιος, δηλαδή, θα το έκανε αυτό, ο Αλαφούζος ή, ο Σαββίδης. Κανένας.

Διαβάστε ακόμα:

Το λουκέτο Ζαρντίμ στον Μαρινάκη