ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

πηγή: Intime
 

Μετά από 5 εβδομάδες ο Πάνθραξ αισθάνεται έτοιμος να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Με ανεκτό χλοοτάπητα και κυρίως με κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες. Οσος κι αν είναι αυτός. Για ομάδες σαν αυτή της Κομοτηνή τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ είναι τα εμπορικά που περιμένουν να μαζέψουν το κατιτίς σε έσοδα.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί, πριν 5 εβδομάδες, την εποχή που ο Κοντονής έκανε τον καμπόσο με τις αναβολές και τα κεκλεισμένων των θυρών. Εκείνη η βροχή είχε σώσει πολύ κόσμο. Τον Ολυμπιακό ήθελε ξεκούραση ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ. Τον Πανθρακικό που δεν ήθελε να δώσει με κλειστές πόρτες το πιο εμπορικό ματς της σεζόν.

Τελικά, διεξάγεται στα μουγκά σήμερα, Τετάρτη του Πάσχα. Ο κόσμος είναι ακόμα με τη γεύση του αρνιού στο στόμα, ο Ολυμπιακός με 8 βαθμούς διαφορά και το πρωτάθλημα στο τσεπάκι και ο Πανθρακικός στην κάψα της ζώνης του υποβιβασμού. Πώς θα κάτσει η ιστορία; Πάντως, δεν με ψήνει σαν εισαγωγή της ποδοσφαιρικής βραδιάς ενόψει του Παρί - Μπαρτσελώνα που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Κάποιος εκεί πάνω γελάει με την πάρτη σας