ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ

 

Ποιος είναι ο Αλβέρτος δηλαδή; Ο κύριος τίποτας. Το ντεκόρ ενός πριγκιπάτου που υπάρχει για να εξυπηρετεί το ρόλο για τον οποίο έχει φτιαχτεί. Δεν μπορεί, λοιπόν, αυτό το κομμάτι γης να έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Πάει η Μονακό στο Τορίνο και θέλει να πάρει αποτέλεσμα; Ο Πλατινί μόλις το άκουσε άρχισε να τα ξύνει. Καλού κακού κανόνισε με τους ανθρώπους του να σφυρίξει το ματς ο Παπουτσέλης της UEFA. Και καλά έκανε, καθώς τελικά χρειάστηκε, αφού η Γιουβέντους ζορίστηκε.

Ρε, τον ασχημομούρη τον Ζαρντίμ, τι κηδεία πήγε να κάνει! Αυτή η Μονακό έχει γίνει πιο σκληρή κι από τανάλια. Φανταστείτε να είχε και φανατικό κοινό. Ας πούμε τους οπαδούς της Μίλγουολ. Κόλαση!

Ας μη θέλει ο Ζαρντίμ να πάρει αποτέλεσμα από τη Γιουβέντους γιατί δεν είναι η δικιά της σειρά να περάσει. Να στο θέσω αλλιώς. Η Μονακό έχει κάvει την υπέρβαση της δεκαπενταετίας προ καιρού. Επί εποχής Ακη Ζήκου, το απίθανο έτος 2004, είχε φτάσει στον τελικο του τσάμπιονς ληγκ. Τότε που ο Μουρίνιο πήρε την κούπα, η Ελλάδα το γιούρο και ο Κωστάκης Καραμανλής την εξουσία.

Διαβάστε ακόμα:

Η κακόφημη συνοικία της Μαδρίτης είναι το Καλδερόν