ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ;

 

Παραδέξου το. Εκτέθηκες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο φίλε. Θα τιμωρήσει αυτόν που αισθάνεται σίγουρος. Μας τα έκανες μπαλόνια με την Μπάγερν. Γκραν φαβορί απέναντι στην Πόρτο. Τώρα τι γίνεται;

Αυτός ο περίεργος Ισπανός, παλιός δεύτερος τερματοφύλακας και νυν προπονητής των Πορτογάλων πήρε πολλούς πόντους. Ετσι χτίζονται οι καριέρες. Η Πόρτο 3-1 την Μπάγερν σε μια μελετημένη εμφάνιση.

Οι ομάδες του Γκουαρδιόλα έχουν ένα ελάτωμα. Οι παίκτες δεν διώχνουν ποτέ την μπάλα μακριά. Προσπαθούν να την πασάρουν, ακόμα και σε επικίνδυνες ζώνες του γηπέδου. Εκεί χτύπησε αυτός ο Λοπετέγκι. Ζήτησε από τους δικούς του ποδοσφαιριστές να πιέσουν και να κλέψουν στην άμυνα των Βαυαρών. Τρία λάθη, τρία γκολ. Κι άντε τώρα να δικαιολογήσεις το ρόλο του φαβορί.

Χωρίς Ρόμπεν, Ριμπερί και Σβαϊνστάιγκερ η Μπάγερν δεν είχε τους καλύτερους παίκτες στο τερέν, όμως συνήθως οι ομάδες του καραφλογέρακα είναι φτιαγμένες για να παίζουν με τον ίδιο τρόπο και ένταση, ανεξαρτήτως προσώπων. Δεν κάνουμε προβλέψεις για τη ρεβάνς. Είπαμε, δεν είπαμε; Ολα παίζουν. Αυτό που μπορούμε να πουμε είναι ότι θα το παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λούβρος, η Μονμάρτη και η αγία τριάδα