ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΠΑΙΚΤΕΣ

πηγή: Intime
 

Μαζευτήκανε τέσσερις νοματαίοι και προβληματίστηκαν για τις κάρτες που τρώει ο ΠΑΟΚ. Ο Γιωρίκας ο Σαββίδης, ο Ιάκωβος ο Αγγελίδης, ο Γιώργος ο Τζαβέλλας και ο Ραζβάν ο Ρατς, που παρεμπιπτόντως δέχθηκε δυο κίτρινες και αποβλήθηκε. Το γεγονός που καταγράφει το ρεπορτάζ έλαβε χώρα στην Κέρκυρα μετά το τέλος του ματς. Κανείς δεν έγραψε όμως τι ακριβώς ειπώθηκε. Να σου πω εγώ.

Ο Ρατς έλεγε ότι ναι μεν το μαρκάρισμά του σήκωνε κάρτα, όμως έκανε κάτι ανάλογο αντίπαλός του χωρίς να αποβληθεί. Ελεγε για τον Γκόμες. Στην κουβέντα υπερθεμάτιζε ο Τζαβέλλας. «Πρόεδρε, οι διαιτητές δεν μας παίζουν καλά. Σε μένα έπρεπε να δώσει πέναλτι κι έκλεισε τα μάτια». Ασφαλώς, αυτό που έλεγε ο Τζαβέλλας ο λεβέντης ήταν κάρτα που γλίτωσε ο ίδιος για θέατρο.

Ο Σαββίδης και ο Αγγελίδης δυστυχώς άκουγαν μόνο. Δεν είπαν τίποτα. Τι να πουν; Το σοβαρό. «Κόφτε τη γκρίνια. Δεν μας φταίει καμμιά διαιτησία που είχαμε τρεις μήνες να κερδίσουμε εκτός έδρας».

Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά. Τι δουλειά έχει ο πρόεδρος και ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας να κάνουν πηγαδάκι με δυο ποδοσφαιριστές. Ο καθένας με το ρόλο του και στη θέση του, λέω εγώ, όταν μιλάμε για τακτοποιημένες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Σαραβάκο