ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Απαιτώ κατανόηση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι επαγγελματίες, δεν είναι αδιάφοροι. Το ότι δεν παίζουν καλά δεν ευθύνονται οι ίδιοι εκατό τα εκατό. Τους λείπει το κίνητρο. Βασικό αυτό. Βασικότατο.

Πριν ξεκινήσει το παιχνιδάκι με τον Λεβαδειακό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πρωταθλητές του 2015. Φοβερό, ε; Χωρίς να παίξουν μπάλλα που να ικανοποιεί τους οπαδούς τους παίρνουν το πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν. Γιατί, λοιπόν, να τα δώσουν όλα με τον... Λεβαδειακό; Τον κάθε Λεβαδειακό.

Παρακολουθείς το ματσάκι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός και δεν ξεχωρίζεις τη μία ομάδα από την άλλη. Και πριν μείνει με δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός απλά... παρακολουθούσε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Και δύο φορές έβγαλε τη μπάλλα από τα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Να το πω αλλοιώς. Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε, για ποιο ματς Ολυμπιακού-Λεβαδειακού, όταν στο γήπεδο υπάρχει μόνον μία ομάδα με στόχο. Ο Λεβαδειακός. Με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς στόχους. Το πρωτάθλημα το 'χει παρμένο πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Επειδή δεν έχει αντίπαλο.

Στα ματς της Ευρώπης αυτοί οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι θηρία. Άλλο πράμα. Στο πρωτάθλημα αγγαρεία κάνουν. Να σχιστούν για ποιο λόγο; Να, γιατί μιλάω για κατανόηση.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη παράλειψη του Περέιρα στις αφιερώσεις