Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

πηγή: Intime
 

Υποτιμώ τον Ολυμπιακό αν τον χαρακτηρίσω πρωταθλητή Ελλάδος. Βεβαίως και το πήρε πάλι το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όμως δεν πρόκειται για καμμία επιτυχία. Αλλοίμονο και να θεωρήσουμε τιμητική διάκριση την πρωτιά, όταν ο Ολυμπιακός έτρεξε μόνος του στον μαραθώνιο. Καμμία άλλη ομάδα, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, όπως κατέδειξαν, ήταν ικανοί να ανταγωνιστούν τον πρωταθλητή. Να τον αμφισβητήσουν σ' όλη τη διαδρομή.

Εγώ διαβάζω και «αλλοιώς» τη βαθμολογία. Δεν βλέπω, δηλαδή, μόνον ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται με διαφορά από τον δεύτερον και τον τρίτο, έφθασε στους 73 βαθμούς σε 31 αγώνες. Βλέπω και το άλλο. Ότι ο Ολυμπιακός σ΄αυτό το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα έχασε 20 βαθμούς. Κι όχι μόνον αυτό. Βλέπω, δηλαδή είδα ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρωταθλητής. Δεν έπαιξε σαν πρωταθλητής.

Δεν το συζητώ ότι ο Ολυμπιακός δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Άλλο συζητάμε. Ότι δεν είναι...καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα του... ελληνικού πρωταθλήματος. Που σε πολλά παιχνίδια δεν διέφερε από τις άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Φιέστα Ολυμπιακού χωρίς κέφι