ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υιός του Παύλου, μεγαλομέτοχος στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Έχει δώσει την εικόνα χουλιγκάνου δίχως τον παραμικρό αυτοέλεγχο. Δεν το 'χει σε τίποτα να ανοίξει το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος. Κι αυτός ο όποιος να 'ναι ο όποιος, και άμα λάχει θα χώσει τα μπινελικία του μπροστά στην κάμερα, δημοσίως και επισήμως.

Όχι, δεν παρεκτρέπεται το αφεντικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού διότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του, δηλαδή ένα αλητόπαιδο, ένας τραμπούκος. Η μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό και οι αδικίες των γαμημένων διαιτητών είναι που εκτροχιάζουν τον Δημητράκη, ένα καθ' όλα κυριλάτο και αξιοπρεπές άτομο.

Δεν έχω προσωπική άποψη περί του ατόμου. Λέμε για το προφίλ που έτσι ή, αλλοιώς έχει φτιαχτεί στη συλλογική σκέψη τόσο των οπαδών του Παναθηναϊκού, όσο όλων των μη βάζελων. Οι εντυπώσεις για το ποιος φαίνεται, όχι ακριβώς ποιος πραγματικά είναι, συμπίπτουν για τον Δημητράκη, και από τους βάζελους και από τους μη βάζελους. Ότι το παλληκάρι δεν το έχει σε τίποτα να κάνει αμέρικαν μπαρ, σαλούν την εποχή του Far West, το μπάσκετ και στο πρωτάθλημα και στην ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από δύο μπράβους μπούκαρε στα αποδυτήρια των διαιτητών και αφού έβρισε κάτι σχετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά τους έριξε ένα... κερί στον Τούρκο ρέφερυ.

Αν συμβαίνουν τέτοια πράγματα τότε εγώ, ως οπαδός του Παναθηναϊκού, θα ένοιωθα πολύ άσχημα. Αν ήμουν βάζελος δεν θα ήθελα με τίποτα ο πρόεδρός μου να με μειώνει με τόσο ακραία συμπεριφορά. Εγώ. Κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αυτόν, τον Δημητράκη τον νταή θέλανε στο ποδόσφαιρο. Ότι είναι ο κατάλληλος να κοντράρει τον Μαρινάκη. (Να μην κρίνουμε μόνον τον Γιαννακόπουλο, αλλά και τον κόσμο).

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αναστασίου τα έβαλε με τον Αλαφούζο