ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ 2-2 ΤΟ 2-0

πηγή: Intime
 

Λέμε ότι δεν έχουμε πρωτάθλημα όχι γιατί το παίρνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός. Όχι, αυτό. Έχεις πρωτάθλημα της πλάκας επειδή λείπουν οι ομάδες που δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό. Και κάθε άλλη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Αν ο Ολυμπιακός έβρισκε αντίσταση από τους πανιώνιους της σούπερ ληγκ, τότε θα πεις ότι είναι σόι το πρωτάθλημα.

Δύο πλάγια μπακ ο Ολυμπιακός για το αλέ, όχι και για το ρετούρ. Και δύο σέντερ-μπακ που στην πλάτη τους είχαν μισό γήπεδο. Μιλάμε για άμυνα ανέκδοτο του πρωταθλητή. Μιλάμε ότι ο Πανιώνιος αν ήταν ομάδα θα έπρεπε να βάλει πέντε γκολ. Έκανε τέσσερις αντεπιθέσεις και περιορίστηκε στο 2-0.

Μαγικός ο Ολυμπιακός την τελευταία μισή ώρα. Φανταστικός. Η πολύ καλή απόδοσή του οφείλεται στον... Πανιώνιο. Στα μέτρα αυτού του Ολυμπιακού ήτανε ο Πανιώνιος, ο ανίκανος να κερδίσει. Έπαιζε ο Πανιώνιος όπως ακριβώς βολεύει τον πρωταθλητή. Με άμυνα παθητική. Όχι ενεργητική, όχι οι γηπεδούχοι να πέφτουν επάνω στη μπάλλα. Όχι να ψάχνουν την αντεπίθεση. Όταν, μάλιστα, στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας ήταν ο μίστερ-λάθος, ο Σαντάνα. Όταν ο Ολυμπιακός είχε χαρίσει μισό γήπεδο ανοικτό, αφύλακτο στους γηπεδούχους.

Ευτυχώς, τελικά, για τον Πανιώνιο που δεν άρπαξε μία τεσσάρα. Το 2-2 είναι λίγο για τον Ολυμπιακό όταν πια αντέδρασε. Η είσοδος του Ντομίγκες ανέβασε τον Ολυμπιακό. Αυτός έδωσε ρυθμό, αυτός συμμάζευσε τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πήγαν σε σκυλάδικο οι πολίστριες του Ολυμπιακού