Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό, αλλά στο βόλεϋ. Απ' όσο ξέρω στην μπάλλα δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση. Η τελυταία ήταν οκτώ ημέρες πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ημέρα Σάββατο, ημερομηνία 18 Απριλίου, είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα.

Κι όμως ο Γιωργος Γεωργιάδης την πέταξε την παπαριά του: «Δεν είχαμε φρεσκάδα. Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»!!! Ετσι που λες. Κουραστήκανε τα παλληκάρια. Να υποθέσω ότι κανείς δεν ρώτησε αν σκάβανε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε κανά γιαπί. Εφόσον κανείς δεν ρωτάει γιατί ο κάθε Γεωργιάδης να μην λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Η αλήθεια είναι για να μην τον αδικούμε τον ΓΧ, ότι στη συνέχεια αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει την κοτσάνα που πέταξε. «Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση και γνωρίζαμε ότι σήμερα θα είμαστε κουρασμένοι. Επαιξε ρόλο και η ώρα του σημερινού ματς, ήταν δύσκολο για εμάς».

Τι σημαίνει αυτό; Θα σου θυμήσω κάτι. «Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος». Ετσι το είχε θέσει ο Αγγελος Αναστασιάδης κατά του ΓΧ ένα μήνα πριν, όταν αποχεραιτούσε τους παίκτες. Και ήρθε η σειρά του υπηρεσιακού προπονητή του ΠΑΟΚ να δώσει την απάντηση... Και να εννοήσει πως ο Αγγελος Αναστασιάδης, όταν ο ΓΧ ήταν γενικός διευθυντής, δεν προπονούσε την ομάδα καλά. Αυτό μας είπε ο κοντός. Οτι παρέλαβε καμμένη γη. Οσο για την μεημβρινή ώρα, φαντάζομαι ότι θα φταίει ο «πούστης ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε ακόμα:

Κάθε χρόνο δίνει ελπίδες για του χρόνου