ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΞΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Όποιος γάβρος παρακολούθησε το ματσάκι με τον Πανιώνιο ένα έχει να πει. Μιλάμε για τους σοβαρούς γάβρους, όχι τους χλεχλέδες. Μιλάμε για τους οπαδούς της κάθε ομάδας που βλέπουν με καθαρό μάτι, που ξέρουν να εκτιμούν τις κινήσεις του μεγαλομέτοχου και δεν χαζοχαίρονται επειδή η προεδράρα, λέει, βάζει το χέρι στην τσέπη.

Στο θέμα μας. Ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφές. Απαραιτήτως. Στην ομάδα θα γίνουν αλλαγές οπωσδήποτε. Να πούμε γι' αυτούς που θα έρθουν, όχι εκείνους που θα φύγουν. Λοιπόν.

Τσόρι Ντομίγκες. Αυτό είναι το μέτρο στις μεταγραφές του πρωταθλητή. Παίκτες ανώτερους από τον Αργεντινό, όχι κατώτερους. Μεταγραφές τουλάχιστον της ίδιας αξίας σαν τον Τσόρι.

Δύο, λοιπόν, είναι τα βασικά κριτήρια για τον Ολυμπιακό. Το ένα να ανταποκρίνεται το ρόστερ στις απαιτήσεις της διάκρισης στο τσάμπιονς ληγκ. Το άλλο να μην ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες οι οποίοι θα μειονεκτούν του συγκεκριμένου Ντομίγκες.

Έτσι ξεκινάς. Το επόμενο κεφάλαιο είναι η δουλειά. Έχεις το υλικό, αλλά δεν φθάνει αυτό μόνο του αν δεν δουλευθεί από τον κατάλληλο προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πήγαν σκυλάδικο οι πολίστριες του Ολυμπιακού