Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη ο Αλέξης Κούγιας που ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού θύμα μιας «παρέας». Ποια είναι αυτή η παρέα που έχει βάλει στο σημάδι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού;

Είναι ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής «Δίκη της Δευτέρας». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας. Ο επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης Στηβ Κακέτσης. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτοί οι κύριοι, κατά τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, «συνεργάστηκαν» για να ενοχοποιήσουν τον Μαρινάκη. Επειδή στόχος τους είναι να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του στις 31 Μαρτίου ο Αλέξης Κούγιας ανάμεσα σε πολλά άλλα υποστηρίζει:

Στην ΕΠΟ και σε συμβούλους της να αναζητηθεί η εγκληματική οργάνωση, με την οποίαν δεν έχει καμμία σχέση ο Μαρινάκης. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση που ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό επί Γιώργου Βαρδινογιάννη και συνεχίστηκε στον Ολυμπιακό επι Σωκράτους Κόκκαλη. Αν οι διαιτητές ευνοούν τον Ολυμπιακό αυτό δεν προϋποθέτει παρασκηνιακή ενέργεια από πλευράς Μαρινάκη τον οποίον θέλουν να αποδομήσουν από το ποδόσφαιρο οι Αλαφούζος, Πατέρας και Μελισσανίδης.

Αξίζει να προστεθεί ότι ο Κούγιας ανέφερε στον ανακριτή και το εξής. Ότι τον κάλεσε στο γραφείο του ο Νίκος Πατέρας με σκοπό πως θα βρουν τρόπο να φάνε τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης δεν έκανε κανένα χόμπυ