ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο μπάσκετ, 7 μ.μ. στο ΟΑΚΑ. Ντέρμπυ. Ντερμπάρα. Επειδή αντίπαλοι είναι οι φανέλλες. Οι ίδιοι οι μπασκετμπωλίστες να αγωνιζόντουσαν, όμως με άλλες φανέλλες, το ενδιαφέρον θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένο. Ο οπαδισμός, λοπόν, και η «αιωνιότητα» της αντιπαλότητας των δύο ονομάτων που γεννήθηκε στο ποδόσφαιρο «μεταφέρεται» και στο μπάσκετ. Επειδή ο οπαδός είναι πάντα διψασμένος από το συναίσθημα, από την ανάγκη της επιτυχίας. Της νίκης.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αντίπαλοι, στο μπάσκετ, στο πόλο, στο βόλεϋ, στο ποδόσφαιρο, άσχετο, μια ακόμα ευκαιρία για να θριαμβεύσει ο πρωτόγονος οπαδισμός. Τους γαμήσαμε θα πουν οι μεν, οι νικητές του αποψινού ντέρμπυ, ενώ είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ οι ηττημένοι να αναγνωρίσουν τη γνησιότητα του αποτελέσματος, ακόμα κι αν είναι ξεκάθαρο. Ότι ο νικητής έπαιξε καλύτερα, ήταν ανώτερος.

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Κυριαρχεί η καφρίλα. Ο οπαδός θέλει να «πηδήξει». Να γαμήσει τον αντίπαλο. Με κάθε τρόπο. Το ντέρμπυ είναι η ευκαιρία να ρίξει μπινελίκια από την εξέδρα. Δεν μιλάμε για κανονικό σεξ, με μια τρυφερή ύπαρξη, αλλά για άγριο καβάλημα, σα να έχουν στριμώξει τον αντίπαλο και του κάνουν πρωκτικό σεξ ενώ ταυτόχρονα τον βρίζουν και τον κτυπάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί «παραιτείται» ο Μαρινάκης