ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥ ΧΟΥ ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

πηγή: Intime
 

Ξεφουσκωμένη μπάλλα. Κοζάριζα τα πλάνα της προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα και στη σκέψη μου ζωγραφίστηκε αυτή η εικόνα. Μια ποδοσφαιρική μπάλλα ατρομπάριστη. Μια σαμπρέλα που έχανε αέρα. Τι να δεις. Ποιον να δεις. Μήπως τον ΠΑΟΚ.

Ποιον ΠΑΟΚ, αυτόν που τον εγκατέλειψαν οι οπαδοί του. Η ομάδα πήρε τη νίκη, έστω με πέναλτυ, 1-0 τον Λεβαδειακό, έκανε ένα βήμα για τον υπέρτατο στόχο που είναι η πρωτιά στα play-off, όμως έχασε τον κόσμο της. Κανένα πρόβλημα για τον Ιβάν. Έχει μπει ο άνθρωπος στο πνεύμα. Δεν θα κάτσει να σκάσει επειδή δεν τον πιστεύει πλέον ο κόσμος.

Προσέθεσε κι ένα μηχάνημα στην ομάδα, εκτός από τον Γεωργιάδη. Ο κόουτς χρησιμοποιεί επιστημονικές μεθόδους για να μας καταδείξει, πως η ομάδα σε αυτό το ματς «...είχε τρεξίματα με ένταση». Έτσι που λες με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα, με Ιβάν, χωρίς Ιβάν, πάει όπως πήγαινε. Και όπως κάτσει η δουλειά. Στο φινάλε έχουμε και στόμα. Και το στόμα το έχουμε για να λέμε. Να σαλιαρίζουμε δικαιολογίες. Να το ρίχνουμε στις παρλαπίπες και στις διαμαρτυρίες.

Μόνον ένα πράμα δεν μπορεί να μετρήσει το μηχάνημα του Γου Χου. Το ενδιαφέρον του κόσμου. Δεν βρίσκει τη συχνότητα. Δεν ψήνεται για την ώρα να ξαναγεμίσει την Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξέδρα έκλεψε και πάλι την παράσταση