ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν παίζει στα ίσα ο Μαρινάκης. Είναι πονηρός και είναι λάθος όποιος λαμβάνει υπ' όψιν του αυτά που λέει. Δουλεύει τον κόσμο. Όσο κι αν θεωρεί ότι είναι επικυρίαρχος στην πιάτσα, ότι δεν βλέπει αντίπαλο μπροστά του, οφείλει να είναι συνεπής στο δημόσιο λόγο του. Είναι πρόκληση όταν απευθύνεται στο ακροατήριό του, αλλά και γενικά σ' όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, να τον διακρίνει μια αχαρακτήριστη ασυνέπεια.

Όταν εξαγόρασε το πακέτο μετοχών από τον Σωκράτη Κόκκαλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει «Θα πάρω 20 πρωταθλήματα». Δεν τηρεί την υπόσχεσή του, όμως. Πήρε τα πέντε πρώτα, έκανε το πέντε στα πέντε και ο αχόρταγος το άλλαξε. Είπε «Θα πάρω 20 από σήμερα!». Τα 20, δηλαδή, μας τα έκανε 25. Κι εμείς τι θα πάρουμε; Τα παπάρια μας θα πάρουμε εμείς οι παναθηναϊκοί, οι παοκτσήδες, οι αεκτζήδες.

Δεν πάει έτσι, χοντρέ. Που φόρεσες και γραβάτα στη φιέστα. «Γιατί, πρόεδρε, φοράς γραβάτα...» τον ρώτησαν ψαγμένοι γάβροι κι αυτός με χαμόγελο λυκόσκυλου είπε «Για να την σπάσω στον Τσίπρα...».

Ο Κόκκαλης «έδωσε» δύο πρωταθλήματα στον Παναθηναϊκό. Σε 14 χρόνια πήρε μόνον 12, ενώ ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα. Ούτε μισό, ακόμα και στον φίλο του Μελισσανίδη, που θα περιμένει να το πάρει το 2031.

Ο Μαρινάκης το ξεκαθάρισε, αλλά δεν του έχω καμμία εμπιστοσύνη. Είπε ότι θα το παίρνει μέχρι και το 2030, όμως δεν αποκλείω μετά από 5 χρόνια να ξαναπεί... το ίδιο. «Θα πάρω 20 από σήμερα!». Ο Αλαφούζος το 2036 θα ζει; Ο Σαββίδης θα παραμένει στον ΠΑΟΚ ακόμα 21 χρόνια;

Διαβάστε ακόμα:

Η εξέδρα έκλεψε πάλι την ππαράσταση