ΑΛΗΤΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΣΩΣΕ ΓΑΒΡΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ

πηγή: Intime
 

Έστω ότι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έμπορος ναρκωτικών, μανιακός δολοφόνος, πλαστογράφος, ιερόσυλος, κατάσκοπος. Έστω. Κανένας παληάνθρωπος, για καμμία παληανθρωπιά του δεν σκιάζει τον Ολυμπιακό. Τον Παναθηναϊκό αν κάποιο δικό του μέλος είναι πλαστογράφος, σεξουαλικά ανώμαλος, οτιδήποτε.

Θέλω να μιλήσω για τον δικηγόρο Γιάννη Ηρειώτη, που ήταν δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο και στη «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και ανέλαβε να υπερασπίσει τον κατηγορούμενο για το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης που μπήκε στην Ελλάδα και γι' αυτό το λόγο... διεγράφη από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κάποια πράγματα είναι μεν απλούστατα και αυτονόητα, αλλά για τους σεσημασμένους ηλίθιους είναι απαράδεκτα. Βρε, μαλάκες, ο Ολυμπιακός είναι «πολυσελλεκτικόν» κόμμα, όπως θα έλεγαν οι κουλτουριάρηδες της πολιτικής. Γάβρους, δηλαδή, θα βρεις πλούσιους και φτωχούς, Αθηναίους και Πατρινούς, Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς, εργάτες και επιστήμονες, τοκιστές και σουλατσαδόρους, τους πάντες όλους.

Παρακάτω. Καμμία προσφορά δεν κάνει στον Ολυμπιακό ο βάζελος δικηγόρος και κανένα κακό στον Παναθηναϊκό επειδή ανέλαβε να υπερασπίσει έναν κακοποιό. Ο οποίος κακοποιός πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κακοποιός κι όχι σα γάβρος και αντιπαναθηναϊκός.

Σε ποιον αιώνα βρισκόμαστε, ρε, και για ποιους μιλάμε. Για τους σταυροφόρους που την έπεσαν στους μουσουλμάνους. Για τους εικονομάχους και τους εικονολάτρες. Για τους ναζί και τους εβραίους.

Σιγά τα αυγά, ρε. Ασυμβίβαστο, λέει, επειδή ένας δικηγόρος παναθηναϊκών... φρονημάτων είναι συνήγορος υπόδικου που είναι ιδεολόγος της ολυμπιακής θρησκείας. Επειδή ένας παοκτσής αρχιτέκτων σχεδίασε τη βίλα αρειανού επιχειρηματία. Επειδή βάζελος καρδιοχειρουργός έκανε μπάυ-πας σε αεκτζή καρδιοπαθή. Άντε να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Με βάζελο δικηγόρο ο πρώην του Ολυμπιακού