ΚΟΥΓΙΑΣ: ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο πασίγνωστος Αλέξης Κούγιας όπως είναι πασίγνωστο είχε πει στον αέρα και έχει καταθέσει βαρύτατα πράγματα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε κάθε ευκαιρία ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής τα έχει χώσει χοντρά στον εφοπλιστή. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μαρινάκης έφθασε να αποκαλέσει δημοσίως «σκουπίδι» τον Αλέξη Κούγια.

Γιατί, όμως, τέτοιο πάθος, τόση εμμονή σε βάρος του Μαρινάκη από τον Κούγια; Επειδή ο δικηγόρος είναι υπέρ του καθαρού ποδοσφαίρου. Επειδή είναι αμετανόητος πολέμιος
του παρασκηνίου. Επειδή δεν κωλώνει παρά τις απειλές και τους φόβους του, ότι ο Μαρινάκης είναι ικανός για όλα.

«Δεν ξέρω πως έκανε χρήματα αυτό το παχύσαρκο παιδάκι» είχε πει ο Κούγιας για τον Μαρινάκη. «Νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο ό, τι κάνει στην καθημερινότητά του» είχε πει ακόμα ενώ υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ένα ακόμα από τα πολλά του Κούγια για τον Μαρινάκη: «Ο χοντρός έχει στημένους διαιτητές, παρατηρητές, την σούπερ ληγκ, ε, τότε πάρτα όλα δικά σου, ρε χοντρέ».

Ακόμα: «Ο Μαρινάκης με τους δίπλα του κανονίζουν ποια παιχνίδια θα πάρει μια ομάδα, ποια μια άλλη. Συχάθηκα τον εαυτό μου, είναι ντροπή».

Αρκετά. Ας προχωρήσουμε στην κατάθεση του Αλέξη Κούγια, που ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα από το site του αποδυτηριάκια. Είναι γνωστό ότι στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, στις 31 Μαρτίου 2015, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε, μάλιστα με απόλυτο τρόπο, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Ότι πράγματι υπάρχει εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει κυνηγήσει την Παναχαϊκή για να ικανοποιήσει το... μίσος του Μαρινάκη κατά Κούγια.

Για τον δικηγόρο, δηλαδή, ο Μαρινάκης τον μισεί. Όπως, επίσης, κατέθεσε ο Κούγιας, ο ίδιος έχει προσωπικό μίσος στον Μαρινάκη. Όχι για γκομενοδουλειές, όμως. Σίγουρα, όχι. Για ποιο λόγο αλληλομισιούνται Κούγιας και Μαρινάκης δεν διευκρινίζεται στην κατάθεση του δικηγόρου στον ανακριτή.

Και ο Αλαφούζος μισεί τον Μαρινάκη, ισχυρίζεται ο Κούγιας. Γι' αυτό, προσθέτει, έκανε ραντεβού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Επειδή, για διαφορετικούς λόγους, και
οι δύο μισούν τον Μαρινάκη.

Τι κάνει το μίσος!. «Ο Μαρινάκης έστηνε αγώνες της Παναχαϊκής, όπως προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, τον Ιούλιο του 2014.

Διαβάστε ακόμα:

Το παρασκήνιο για Φύσσα και Πίντο