ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Μου το είπε στο αυτί άτομο αξιοσέβαστο. Λέμε «στο αυτί», εννοούμε εμπιστευτικά, σαν πληροφορία απόρρητη που είναι σε θέση να την ψυλιαστούν μόνον οι προχωρημένοι. Οι πολύ λίγοι. Την έχουν στημένη στον Μαρινάκη.

Ο άνθρωπος, μάλιστα, που μου μετέφερε την... είδηση, πάντα στο αυτί, είπε ότι το πλάνο σε βάρος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού έχει ήδη αρχίσει να ενεργοποείται. Να πω τι ακριβώς συμβαίνει, κατά τον πληροφοριοδότη μου, ο οποίος κινείται σε χώρους οικείους τόσο του Μαρινάκη, όσο κι εκείνου που έχει βάλει στο σημάδι τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Όλα ξεκίνησαν επειδή ο Μαρινάκης, βρέθηκε μπλεγμένος μ' αυτήν την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης. Να το ξεκαθαρίσω, για να μην παρεξηγηθούμε. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Οπότε δεν θα πω με τίποτα ότι ο Μαρινάκης θα καθαρίσει ή, ότι θα τον τσακώσουν ένοχο. Όπως δεν θα πω ότι ο Μαρινάκης είναι αθώος ακόμα κι αν γλυτώσει από την δικαιοσύνη. Τίποτα δεν θα πω.

Άλλο είναι το θέμα. Ότι κάποιος θέλει να εκμεταλλευθεί προς όφελός του τη δύσκολη(;) κατάσταση που βρίσκεται ο χοντρός. Και με τον τρόπο του, πιο σωστά με τις δυνατότητές του στον κρατικό μηχανισμό, να «εκβιάσει» ακόμα και πραγματικά στοιχεία να βγουν στον αφρό που θα ενοχοποιούν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Θα δούμε. Όλα θα τα δούμε λίαν συντόμως. Συντομότατα. Αν έχουν βάση τα σενάρια, αν είναι μαγειρεμένα ή, αληθινά, περί παραίτησης από τον Ολυμπιακό του εφοπλιστή.

Διαβάστε ακόμα:

Μπόμπα στο πρωτάθλημα από τον Εργοτέλη!