ΣΕ ΠΟΙΟΝ «ΑΡΧΗΓΟ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

Είναι μια «λεπτομέρεια» που θέλω να τη συζητήσουμε. Μιλάμε για την «εγκληματική οργάνωση» στο πρωτάθλημα. Μάλιστα. Μιλάμε για ένα συνδικάτο του εγκλήματος, δηλαδή. Για μια συμμορία στο ποδόσφαιρο. Δεν πουλάει ναρκωτικά και όπλα. Δεν κάνει λαθρεμπόριο λευκής σαρκός, ούτε πολύτιμων λίθων. Η δουλειά της είναι στο πρωτάθλημα. Μάλιστα.

Η εγκληματική οργάνωση, είτε έχει ειδικότητα στην αρχαιοκαπηλεία, είτε στην είσοδο παράνομων μεταναστών, δεν είναι ατομικός... αθλητισμός. Ατομικό σπορ ενός, αλλά συνόλου. Και, βέβαια, δεν νοείται οργάνωση χωρίς αρχηγό. Κάποιος που κάνει το κουμάντο. Που έχει το επάνω χέρι.

Έχει πλάκα να μη μάθουμε ποιος είναι ο αρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης». Να μας πει η Δικαιοσύνη ότι ναι μεν υπάρχει η οργάνωση, αλλά οι εγκληματίες, τα μέλη της ήταν στο χύμα. Ο καθένας έκανε ό, τι γούσταρε και λογαριασμό δεν έδινε. Ούτε έπαιρνε εντολές από κανέναν.

Τι σόι «οργάνωση» να είναι αυτή, θα σκεφθεί ο καθένας. Ένα σκόρπιο πράμα δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις «οργάνωση».

Παρακάτω. Σύμφωνα μ' αυτά που μας έχει πει ο ανακριτής αρχηγός, ο διευθύνων στην «οργάνωση» είναι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Στην πορεία πιθανόν να αποσυρθεί, να μην ισχύει αυτή η κρίση του ανακριτή. Όπως να διαφοροποιηθεί προς το χειρώτερο σε βάρος του εφοπλιστή.

Εμένα μ' ενδιαφέρει το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, θέλω να πω του δικαστή. Θέλω να μάθω όχι ποιος είναι ο εγκέφαλος της «εγκληματικής οργάνωσης», αλλά ποιον θα δείξει κι αν θα δείξει κάποιον σαν τέτοιον η Δικαιοσύνη.

Εκτός κι αν γίνει η πλάκα του αιώνα. Να μας αποκαλυφθεί από την Δικαιοσύνη αυτή η περιβόητη «οργάνωση», η οποία έκανε παιχνίδι άνευ ουδενός «κέντρου αποφάσεων».

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί καθάρισε ο Γιάχος από τον ανακριτή