ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν θα ‘θελα με τίποτα να ήμουνα στη θέση παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Για λύπηση ήτανε οι άνθρωποι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ποιος δεν τους υποψιαζότανε για πονηρούς. Ότι δώσανε το ματς. Ότι το πήρανε στο αλλοιώς. Τέτοια πράγματα συκοφαντικά και ανήθικα.

Και σε ρωτάω. Δεν είναι να τους δικαιολογείς ακόμα και αν την κάνανε κάποιοι παράγοντες, όταν είναι βέβαιο πως θα εισπράξουν το μπινελίκι ακόμα και αν ήταν καθαροί. Γιατί; Επειδή ζούμε στον κόσμο της καχυποψίας. Επειδή τα βλέπουμε όλα βρώμικα.

Ο Τσίπρας κοιμάται όρθιος. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Έχει αναλάβει το κρίσιμο εθνικό έργο να παζαρέψει με τους δανειστές τα κωλοχρέη μας και το παλληκάρι ταλαιπωρείται με άσχετους πολιτικούς. Με οικονομολόγους της πλάκας. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Τι να τους κάνει τους Βαρουφάκηδες ο πρωθυπουργός, όταν κυκλοφορούν τα αστέρια, οι ατσίδες στο ποδόσφαιρο.

Τρομακτική επιτυχία η παραγοντάτζα του εγχώριου πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική. Τα αποτελέσματα ήρθαν όπως τους βόλευαν. Σε αγώνες, μάλιστα, που ήταν σπαθί και κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα. Όπως αναμένονταν τα αποτελέσματα, έτσι προέκυψαν τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Τελείωσε το πρωτάθλημα, πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι