ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

πηγή: Intime
 

Είχανε συμβούλιο στη σούπερ λίγκα και κάποιοι εκπρόσωποι των ΠΑΕ βρήκαν την αφορμή να στήσουν μια μίνι θεατρική επιθεώρηση. Να δείξουν ότι ελάχιστη σχέση έχουν με συντεχνία επαγγελματικού θεάματος, που κάνει μπίζνες. Αντίθετα μ' αυτά που είπαν έδωσαν την εντύπωση πως μόνον σοβαρότητα δεν τους χαρακτηρίζει.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρή ομάδα, διότι κυττάει τα συμφέροντά της. Τι μπορείς να πεις. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σοβαρή ομάδα, ότι είναι αστεία; Λες αυτό που αξίζει να πεις. Ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ομάδες, όπως δεν υπάρχουν αστείες ομάδες. Υπάρχουν σοβαροί και αστείοι άνθρωποι. Αξιόλογοι και καραγκιόζηδες. Ικανοί κι ανίκανοι.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα του είναι dealer... Μήπως ο άνθρωπος είπε leader και κακώς τον απέδωσαν. Όπως και να 'χει, dealer ή, leader σίγουρα ένας σοβαρός dealer ή, leader.

Ο πρόεδρος της σούπερ ληγκ είπε ότι «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη...». Και στην αλβανική; Πάντως, αν δεν είχε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, όχι στην τουρκική, μάλλον δεν θα το δήλωνε.

Έγινε κι ένα «επεισόδιο», έτσι για να έχουν να γράφουν οι παραποδοσφαιρικές στήλες στις εφημερίδες. Μια κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο εκπρόσωπος του οποίου ανέφερε πως οι άνθρωποι του Αλαφούζου είχαν πάει CAS, στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο με τον Γαύρο και τον Πρωταθλητή, δύο εφημερίδες του Ολυμπιακού, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν με τα λεφτά του!