ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Από την εποχή του χουντικού Ασλανίδη φάνηκε πόσο φιρμάτο ήταν το πόστο του κυβερνητικού υπεύθυνου, υποτίθεται, στον αθλητισμό. Πραγματικά, όλοι, μα όλοι οι κατά
καιρούς υφυπουργοί αθλητισμού είχαν το προνόμιο να γίνονται περισσότερο, πολύ περισσότερο γνωστοί από άλλα μέλη της κυβέρνησης. Να, γιατί όλοι οι υφυπουργοί κάνουν τις μαγκιές τους. Για να πουλήσουν μούρη.

Όπως το λέω. Τον κάνουν υφυπουργό αθλητισμού και δεν παράγει έργο. Να πούμε και γιατί, και δεν είναι για να τους δικαιολογήσουμε. Και να θέλουν, και να μπορούν οι υφυπουργοί αθλητισμού, γρήγορα αντιλαμβάνονται τις κόκκινες γραμμές, για να το πούμε με τη γλώσσα του σύριζα. Άσε τα λόγια του κώλου από το μπαλκόνι.

Σκληρή κόντρα με το κατεστημένο, το οποίο πατάει στον κόσμο κι όχι στους πονηρούς της πιάτσας, απαιτεί αυτό που λέγεται κάθαρση, εξυγίανση και πόλεμο στη διαφθορά του
ποδοσφαίρου. Δεν είναι παίξε-γέλασε να θίξεις ριζωμένα πράγματα. Άλλο το μπλα-μπλα ότι θα κάνει και θα ράνει η υπουργάρα.

Επειδή, λοιπόν, ο υφυοπυργός αθλητισμού έχει να κάνει με το λαϊκό μέγεθος που λέγεται ποδόσφαιρο είναι εξασφαλισμένη η ασύνορη δημοσιότητα. Και επειδή δεν μπορεί να κάνει πραγματική τομή, το παίζει τζιτζιφιόγκος, τσάμπα μάγκας. Και στην πράξη υποχρεώνεται να κάνει εκπτώσεις σ' αυτά που ο ίδιος, με το στόμα, είχε πει.

Για παράδειγμα ο Κοντονής Σταύρος. Δεν παρουσίασε νομοσχέδιο για να ψηφιστεί, αλλά για να παίρνει πίσω αυτά που αναφερόταν, για να διαφοροποιηθεί και να κωλομπαρεύει αυτά που αρχικά πρότεινε. Συνεχίζει στο ίδιο στυλ. Ζητάει 15 εκ. από τις ΠΑΕ, ένα ποσό που είχαν πάρει από τους προηγούμενους υφυπουργούς για να φτιάξουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στα γήπεδα.

Δεν θα τα πάρει πίσω αυτά τα λεφτά. Σύμφωνα με το νόμο Κοντονή δεν θα γίνονται αγώνες του πρωταθλήματος αν στα γήπεδα δεν τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Συμπέρασμα. Θα ξανακάνει εκπτώσεις ο Κοντονής Σταύρος.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ με τα λεφτά του ο Κοντονής Σταύρος