ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΡΤΣΑ-ΓΙΟΥΒΕ

 

Το 'χουμε πει. Το 'χουμε ξαναπεί. Ας το πούμε μια φορά ακόμα. Δεν υπάρχουν προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού. Δεν σου επιτρέπει να κάνεις προγνωστικά. Να γνωρίζεις τι θα συμβεί από τα πριν. Να προβλέψεις. Να δεις από τα πριν. Κι αν το κάνεις κινδυνεύεις να διασυρθείς.

Μην πεις ότι πριν το παιχνίδι Ρεάλ-Γιουβέντους έκανες πρόβλεψη σύμφωνα με τη λογική. Ποια λογική! Όχι, βέβαια, την ποδοσφαιρική λογική. Ναι, και η μπάλλα έχει λογική και δεν είναι παραλογισμός.

Πήρε αβανταδόρικο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς η Ρεάλ, ήττα μόνο μ' ένα γκολ διαφορά, ενώ σκόραρε κι εκτός. Και; Η Γιούβε δεν είναι αυτή που ήταν πριν από χρόνια. Και; Η Ρεάλ θα παίξει στο άντρο της, στους χιλιάδες οπαδούς της. Και; Η βασίλισσα έχει καλύτερους, πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές και καλύτερο, πιο έμπειρο προπονητή. Και;

Να πω και το άλλο. Φαβορί, λέει, η Μπάρτσα στον τελικό. Με ποια... λογική. Είναι ανώτερη της Γιουβέντους. Και; Μόνον ένα είναι σίγουρο. Η ιταλική ομάδα δεν θα πάει Βερολίνο για να χάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγαλύτερη ίντριγκα κι από το «Game of Thrones»