ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν είχα αξιολογήσει τόσο τι σήμαινε η νίκη του Ολυμπιακού και η πρόκρισή του στον τελικό για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ειδικά έτσι, όπως ήλθε. Με τους Ρώσους μπροστά στο σκορ και τον Σπανούλη να ανατρέπει την κατάσταση στο τέλος κι ενώ σε όλο το ματς, ήταν αλλού. Πήρα χαμπάρι τι παίζει όταν είδα του αδελφούς Αγγελόπουλους στο κρατικό κανάλι να κάνουνε δηλώσεις.

Ηταν χεσμένοι από τη χαρά τους. Που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να τα σκάνε χωρίς να παίρνουν πίσω τίποτα, παρά μόνο συγκινήσεις. Ως γνωστό η νίκη στην ευρωλίγκα δίνει στην ομάδα που το καταφέρνει όσα μια ισοπαλία σε αγώνα ομίλων του Champions League. Πρόσεξε, δεν λέω ότι σκέφτονταν να φύγουν. Ομως, όπως και να το κάνεις, όταν ακριβοπληρώνεις κάτι χωρίς αποτέλεσμα είναι πιο εύκολο να πεις αϊ σιχτήρ και γεια σου.

Οι Αγγελόπουλοι, λοιπόν, τα έδωσαν όλα. Κάνανε τεχνική ανάλυση. Μίλησαν για την ψυχολογία της ομάδας, για την προετοιμασία ενόψει του τελικού, για το πόσο έτρεμαν τα χέρια των Ρώσων στο τέλος. Τα είπανε μια χαρά. Η επιτυχία, άλλωστε, είναι δική τους. Σπανούληδες, Σφαιρόπουλοι και σία είναι απλώς τα εργαλεία. Χωρίς τους Αγγελόπουλους δεν θα υπήρχε κανένας Σπανούλης στον Ολυμπιακό, για να τα λέμε όλα.

Το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού από αυτή τη νίκη είναι, λοιπόν, η απόλυτη ικανοποίηση της ιδιοκτησίας και μετά οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Τη νίκη την πήρε για πλάκα ο Ολυμπιακός