ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

πηγή: Intime
 

Γιατί, λες, πέφτει σε γκέλες ένας υφυπουργός αθλητισμού. Ένας γραμματέας αθλητισμού. Επειδή είναι άσχετος με το χώρο. Δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Και επειδή είναι άσχετος με το αντικείμενο. Το ποδόσφαιρο. Τη διαιτησία. Τον αθλητισμό, γενικώτερα. Και, βέβαια, επειδή ο πολιτικός, ο διορισμένος από τον πρωθυπουργό, είναι αφελής. Κάνει τη μαλακία να νομίζει ότι είναι κάποιος επειδή κάποια λαμόγια της πιάτσας του κάνουν τεμενάδες.

Για να μπεις στη θέση του τίποτα, του ανύπαρκτου, του άσχετου με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τη φρουτοπαραγωγή, την αμπελουργία, το λάδι, τους ξηρούς καρπούς. Να μη ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα και πως παίζουν τα λαμόγια οι συνδικαλιστές στους συνεταιρισμούς και να σε κάνουν υπουργό αγροτικής ανάπτυξης. Χαμένος είσαι από χέρι. Άσχετος με το χώρο, άσχετος με το αντικείμενο, αφελής διότι θαρρείς πως είσαι κάποιος επειδή στο χωριό σου σε ψήφισαν κάποιοι φουκαράδες και έχεις μια «κομματική» δύναμη.

Να μπω στο θέμα. Γίνονται φοβερά πράγματα στην ΓΓΑ. Σημαδεμένα πρόσωπα, πτυχιούχοι κομπιναδόροι της παραγοντικής πιάτσας του κρατικού αθλητισμού, του επιδοτούμενου από το δημόσιο, πρώην ομοσπονδιάρχες, πλασάρονται, μέσω τρίτων, κομματικών συριζαίων, ότι είναι «συνεργάσιμοι» με τη νέα τάξη πραγμάτων. Πάμε ολοταχώς για τη νέα «κάθαρση».

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε στον Κοντονή ένας πρώην υφυπουργός