ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Προβληματίζει η ΑΕΚ με την απόδοσή της. Δικαιολογημένα. ΑΕΚ είναι αυτή, όχι Εργοτέλης και Πλατανιάς, Πανθρακικός και Λεβαδειακός, Καλλονή και Βέροια. Ομάδες, δηλαδή, που παλαίβουν για την επιβίωσή τους στο μεγάλο πρωτάθλημα. Που είναι καταδικασμένες να πηγαινοέρχονται στην Β' εθνική.

Δεν βλέπεται σήμερα η ΑΕΚ, έτσι όπως έπαιξε στα ματσάκια των play-off. Μ' αυτά τα χάλια θα πρωταγωνιστήσει στην σούπερ ληγκ, είναι το εύλογο ερώτημα. Μήπως η ΑΕΚ δεν έχει φιλοδοξίες αλλά και τα φόντα να κινηθεί βαθμολογικά στο ρετιρέ της σούπερ ληγκ.

Αυτοί οι φόβοι δεν παίζουν στο ρεπερτόριο του Μελισσανίδη. Καμμία ανησυχία για την ΑΕΚ της σούπερ ληγκ. Απεναντίας, το αφεντικό της ΑΕΚ όπως εκδηλώθηκε σε συνεργάτες του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον... εαυτό του! Δεν είμαι, σου λέει, χθεσινός στη μπάλλα. Γνωρίζω πολύ καλά τι φταίει, αν πράγματι κάτι φταίει. Επειδή στο ποδόσφαιρο μια ομάδα έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της. Τα επάνω της, τα κάτω της.

Σημασία έχει, κατά τον Μελισσανίδη, να ξέρεις τι χρειάζεται η ομάδα. Τι περιμένει από το αφεντικό η ομάδα. Που την προσεχή σαιζόν στην σούπερ ληγκ η ΑΕΚ θα είναι πράγματι αποτυχία μόνον αν δεν κυκλοφορεί δυνατά μέσα στα φαβορί της κορυφής.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης απέσυρε την αγωγή κατά της Sun