ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Καμμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για τον διεθνή διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, που θα σφυρίξει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Δεν θεωρείται ύποπτος με σχέσεις και υπόγειες επαφές με την εγκληματική οργάνωση ο οφθαλμίατρος φίρμα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το ίδιο και η Σκόντα Ξάνθη, δεν φοβάται, έχει σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη στο Κρητικό κοράκι.

Δεν παίζεται στον ηθικό τομέα ο 40χρονος Κουκουλάκης, ο οποίος παρά την πολύχρονη εμπειρία του από μερικούς στην πιάτσα θεωρείται «λίγος», «δειλός», όχι για μεγάλα, για κρίσιμα παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι ο Κουκουλάκης δεν θα είναι ένας άλλος Γιάχος, όπου καραξευτύλισε τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη παρουσία του σε τελικό κυπέλλου.

Θυμίζω ότι ο Γιάχος είχε σφάξει πριν από δυο χρόνια τον Αστέρα Τρίπολης με μια διαιτησία φιάσκο. Με καραμπινάτα λάθη. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο αισχρό χειρουργείο σε παιχνίδι που κρίνεται τίτλος. Με τη σφαγή του Αστέρα χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού ένοιωσαν ρεζίληδες των σκυλιών και απεχώρησαν από το ΟΑΚΑ γιατί δεν άντεξαν τέτοιο διασυρμό. Και χωρίς αυτούς έγινε γύρος του θριάμβου.

Χειρουργός και ο Κουκουλάκης, όμως όχι στη διαιτησία. Χειρουργός οφθαλμίατρος, επτά χρόνια με το σήμα της FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης απέσυρε τη μήνυση κατά της «Sun»