Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;

πηγή: Intime
 

Αλλάζουν, πιο σωστά άλλαξαν τα δεδομένα για το υπό εξέτασιν και πολυσυζητημένο παιχνίδι πρωταθλήματος Ολυμπιακού-Βέροια, για το οποίο ελέγχεται μόνον η φιλοξενούμενη ομάδα. Νέα στοιχεία φωτίζουν(;) την υπόθεση με την κατάθεση του ποδοσφαιριστή Καλογέρη, που είχε παίξει σ' εκείνο το ματς στο Καραϊσκάκη.

Αυτό σημαίνει ότι η πειθαρχική επιτροπή της σούπερ ληγκ, που είχε απαλλάξει την Βέροια, πιθανότατα να επανεξετάσει την υπόθεση, μετά την κατάθεση Καλογέρη. Αν δεν το κάνει με δική της πρωτοβουλία, ένα τέτοιο αίτημα μπορούν να υποβάλλουν ενδιαφερόμενες και έχουσες άμεσο συμφέρον ΠΑΕ, π.χ. Λεβαδειακός, Εργοτέλης.

Κι όχι μόνον αυτές οι ΠΑΕ. Κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για την εξυγίανση και την εξαφάνιση της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα μπορεί να ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας. Γιατί όχι και ο Ολυμπιακός! Ποιος το λέει ότι ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Μαρινάκης δεν πάσχει για την ηθική αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός περισσότερο από κάθε άλλη ΠΑΕ είναι εκείνος που οφείλει να ζητήσει να ξεκαθαρίσει με τον πιο διαφανή τρόπο τι έγινε, αν έγινε κάτι επιλήψιμο, στο ματς με την Βέροια. Όχι να αιωρούνται σε βάρος του υποψίες, λόγω των ιδιαίτερων συναντήσεων του Μαρινάκη με τον Αρβανιτίδη, όπως έχει καταθέσει η πρώην του μεγαλομέτοχου της Βέροιας.

Διαβάστε ακόμα:

Η απόφαση για Μπριάκο κρύβει ...κανόνι