ΣΤΡΗΠΤΗΖ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Για μια φορά ακόμα, μάλιστα και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και κραυγαλέα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα. Το χειρώτερο είναι ότι έχει παίκτες. Πολύ καλούς παίκτες. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο πρωταθλητής στερείται από ρόστερ ποιοτικό, σύμφωνα με τα χαμηλά στάνταρ του ντόπιου πρωταθλήματος. Όπως επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει έλλειμμα υλικού, ότι δεν έχει πλήρες ρόστερ.

Ομάδα δεν έχει ο πρωταθλητής. Μπάλλα δεν μπορεί να παίξει. Να ικανοποιήσει. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Να μην έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα και κάποια στιγμή να απειληθεί τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό. Και από την Ξάνθη στον τελικό.

Με λίγη τύχη η Ξάνθη θα μπορούσε να σκοράρει στο ημίχρονο. Να φύγει στα αποδυτήρια με ένα-δυο γκολ. Δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες από την Σκόντα, με την έννοια ότι προήλθαν φάσεις για γκολ μετά από ανάπτυξη παιχνιδιού. Να, όμως, που έφυγαν σουτ από τα πόδια των αντιπάλων του Ολυμπιακού που θα μπορούσαν να φθάσουν μέχρι τα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Κέρδισε στον τελικό ο Ολυμπιακός. Έκανε το νταμπλ, γλύτωσε την μεγάλη αποτυχία, διότι θα πάθαινε πανωλεθρία να έχανε τίτλο από την Ξάνθη στην Αθήνα. Το παρακάτω; Υπάρχει και το παρακάτω. Δεν τελείωσε εδώ το έργο. Ο Ολυμπιακός με το στρηπτήζ στον τελικό του κυπέλλου που έκανε έδειξε ότι χρειάζεται «επιδιορθωτικές» κινήσεις το νταμπλ δεν σκεπάζει τις φανερές αγωνιστικές αδυναμίες του.

Διαβάστε ακόμα:

Χάρισμα της Ξάνθης η κούπα στον Ολυπιακό