«ΑΛΛΟΣ», ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία. Τι είναι αυτό; Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι ο παικταράς, ο παίκτης- σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας επιστρέφει. Δεν μας τα λένε καλά. Καθόλου καλά. Γι’ αυτό προβληματίζομαι για τον ΠΑΟΚ, τον νέο ΠΑΟΚ που λέει ότι θα οργανωθεί σε βάσεις και σχεδιασμό τέτοιο που θα τον οδηγήσει στην κορυφή μπλα μπλα μπλα.

Με τα λόγια λες ότι θέλεις. Στην πράξη τι ψάρια πιάνεις. Εδώ είναι τα ερωτήματα που σε πνίγουν, σχετικά με την «επιστροφή», λέει, του Γκαρσία.
Να ξεκαθαρίσουμε, κατ αρχήν, ότι δεν υπάρχει καμμία επιστροφή. Επειδή ο Ουρουγουανός δεν θα ξαναπαίξει στην ομάδα. Επειδή θα αναλάβει άλλα καθήκοντα, λένε ότι τον προορίζουν για συντονιστή, κάτι τέτοιο αφηρημένο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα τον προπονητή εν όψει της νέας σαιζόν. Ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Για πλάκα θα τους πάρει αυτούς του δύο; Όχι. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής του θέλει για μαριονέτες ο ΠΑΟΚ; Όχι. Ε, τότε πως το ξέρουμε ότι θα δεχθούν να μπερδεύεται στα πόδια τους ο Γκαρσία.

Κάτι άλλο. Στα 2 χρόνια που σταμάτησε την μπάλλα ο Πάμπλο Γκαρσία πήγε κάπου και σπούδασε στην ειδικότητα που τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ για να γίνει κάτι ανώτερο, κάτι πιο μεγάλο από αυτό που ξέρουμε; Τον προσλαμβάνουν, τον «επιστρέφουν» στον ΠΑΟΚ σαν παλαίμαχο ή, σαν ένα συγκεκριμένο τεχνοκρατικού τύπου εργαλείο στην ομάδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο παίκτης που με την ψυχή του και το νταηλίκι του «μίλησε» παοκτσήδικα στην εξέδρα της Τούμπας. Στην επιστροφή του δεν θα παίξει μπάλλα. Άρα, θα χρειαστεί να βγάζει το παοκτσήδικο μέταλλό του και σα διοικητικό- προπονητικό στέλεχος. Θα το καταφέρει;

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Σαββίδης στον Γεωργιάδη