ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΟ

πηγή: Intime
 

Τον λένε και Σωτήρη τον Νίνη. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι σωτήρια για την καριέρα του η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Άσε τα πανηγύρια επειδή το παλληκάρι έκανε μια καλή εμφάνιση. Πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ένα παιχνίδι είναι αυτό. Δεν βγάζεις συμπέρασμα από ένα κακό παιχνίδι, από ένα καλό παιχνίδι. Επειδή είναι ένα παιχνίδι. Άλλο είναι αυτό που αξίζει να πεις για την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ότι δεν είναι παληόπαιδο. Ένας αλητάμπουρας. Ότι δεν πασχίζει για το μεροκάματό του. Ότι δεν έχει αγωνία για το μέλλον του. Κι όμως, τον Σωτήρη Νίνη τον πήρε η κατηφόρα. Σταθερή, καθοδική πορεία. Μέχρι που πήγε παρακαλετός στον Παναθηναϊκό. Λέμε τώρα. Και ο Παναθηναϊκός μ' ένα κομμάτι ψωμί έκανε μια μεταγραφή διεθνούς ποδοσφαιριστής μικρής ηλικίας.

Το λάθος κοστίζει. Νόμος. Και το κουβαλάς μια ζωή. Νόμος άγραφος. Είναι αδύνατον να μην πληρώσεις τη ζημιά που θα πάθεις, με δική σου ή, αλλουνού ευθύνη. Ο Νίνης σε ηλικία τρυφερή, ανέτοιμος ακόμα να σηκώσει τη μπάρα με τα βάρη, άκουσε τον Μουνιόθ στον Παναθηναϊκό, σα να ήταν αυτός ο Χρήστος Ιακώβου. Το 'καψε το παιδάκι από τα 17 του.

Μακάρι να συνεχίσει το Νίνης, όπως με Ατρόμητο. Μακάρι να διαψεύσει τα προγνωστικά.

Διαβάστε ακόμα:

«Φύγε, τα έχεις πάρει από τον Ολυμπιακό»