ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Τι θα γίνει μ' αυτήν την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης, που κάθε μέρα, μα κάθε μέρα δίνει φαΐ, όμως σα να παρατραβάει. Μήνες κρατάει το έργο και, όπως φαίνεται, τελειωμό δεν έχει. Εκτός κι αν μας σκάσει τίποτα ξαφνικό. Μάλλον, όχι.

Η Δικαιοσύνη παίζει διαδικαστικά. Με κανόνες που θεσπίστηκαν από την εποχή της αρχαίας Ρώμης. Κανόνες που ισχύουν μέχρι σήμερα. Πριν, λοιπόν, γίνει η δίκη για τους ενόχους, για όσους είναι μπλεγμένοι στην εγκληματική οργάνωση, θα βγει το πόρισμα του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης πάει για αναβολή. Θα ζητήσει, δηλαδή, να καθυστερήσει η απολογία του διότι κατηγορείται για αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Που σημαίνει ότι θα καταθέσει τελευταίος. Μετά απ' όλους.

Και ποιοι είναι οι «όλοι»; Πού να ξέρεις. Στην πορεία προέκυψε η ανάγκη να απολογηθούν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, για τον πολυσυζητημένο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρώτα αυτοί, μετά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Μήπως δεν βγει φως από τον ανακριτή ούτε όλο το καλοκαίρι. Στο φινάλε μας πιάνει και η τουριστική περίοδος, να ληφθεί υπ' όψιν αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

«Φύγε, τα έχεις πάρει από τον Ολυμπιακό»