ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

πηγή: Intime
 

Έγινε κι αυτό. Τρία χρόνια κλακαδόροι, χειροκροτητές του Ιβάν Σαββίδη, να την κάνουν γυριστή και να του τα χώνουν στα ίσα. Το πράμα είναι άξιο σημειώσεως. Δεν συνηθίζεται συλλογικοί ρεπόρτερ να τα βάζουν με το αφεντικό της ομάδας.

Τι προέκυψε και ξαφνικά άρχισε η υψηλή κριτική και η ειρωνεία για την πραγματικά «περίεργη» παρουσία του Ρώσου στον ΠΑΟΚ. Τίποτα το καινούργιο δεν έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Απεναντίας, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα είναι ο ίδιος και απαράλλακτος στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που άλλαξε είναι η στάση των δημοσιογράφων της ομάδας.

Είχε, δηλαδή, και συνεχίζει να έχει μια τουριστικού τύπου συμπεριφορά στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχός του. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι που του έγραφαν ύμνους, που τον προσκυνούσαν, είδαν και απόειδαν οι άνθρωποι ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνο άτομο. Με κάποιον, δηλαδή, που δεν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και θα εκθέσει τους ίδιους, τους μέχρι σήμερα ιβανογράφους.

Έτσι είναι. Γράφεις τα καλύτερα για τον άλλον διότι τον θεωρείς σωτήρα του ΠΑΟΚ. Όταν, όμως, βλέπεις ότι ο Ιβάν κοροϊδεύει, τότε κινδυνεύεις να φας το ξεφωνητό εσύ ο δημοσιογράφος. Ναι μεν ο Ρώσος επιχειρηματίας ανέλαβε την οικονομική στήριξη της εταιρείας, λέω για τον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα μαζύ του δεν έχει... άλλο από το γνωστό μέλλον.

Ο ίδιος ο Σαββίδης το παίζει «χαρασό». Ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ. Δεν φθάνει αυτό, όμως. Δεν φθάνουν τα λεφτά του.

Διαβάστε ακόμα:

Δυο αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ