ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΣΤΗΝ FIFA

 

Είπαμε ότι στην Ίντερπολ υπάρχει το τμήμα σπορτίβο. Που ασχολείται με οτιδήποτε εγκληματικό στο χώρο του αθλητισμού. Και τα τελευταία χρόνια, μετά από αίτημα της FIFA η Διεθνής Αστυνομία έφτιαξε μια ομάδα να παρακολουθεί τα στημένα ματς. Όχι ακριβώς τα παιχνίδια αλλά εκείνους που θεωρούνται ύποπτοι στον παράνομο στοιχηματισμό.

Φρέσκια, φρεσκότατη είδηση. Σήμερα παραιτήθηκε ο Νεοζηλανδός πρώην του FBI που ήταν επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Interpol. Το παλληκάρι ανέλαβε στον τομέα του, στο αντικείμενό του αρχηγική θέση στις ΗΠΑ, αλλά ιδιωτικού χαρακτήρα. Τον αντικατέστησε στην Interpol ένας 42χρονος Γερμανός μπάτσος.

Μπουκάρανε, λοιπόν, με τα πολιτικά, όχι με τις στολές τους, οι Ελβετοί μπάτσοι και τους μαζέψανε από το ξενοδοχείο τους μαφιόζους της εγκληματικής οργάνωσης της FIFA. Αυτά να βλέπει ο άσχετος Κοντονής Σταύρος που χέστηκε επάνω του από τον «insider» Τζιάνι Ινφαντίνο μην τυχόν αποκλείσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κοντονής Σταύρος έπρεπε να απευθυνθεί στο τμήμα σπορ της Ίντερπολ που τους παρακολουθούσε τους «συνεργάτες» του Μπλάτερ. Με την ευκαιρία. Το συγκεκριμένο τμήμα της Διεθνούς Αστυνομίας είχε στήσει δύο επιχειρησιακά κέντρα, ένα στο Παρίσι κι ένα στην γαλλική επίσης πόλη Αράς, κοντά στις δύο ώρες από το αεροδρόμιο «Ντε Γκωλ» για να εμποδίσει τίποτα τζιχαντιστές τρομοκράτες στο Λονδίνο, για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012. Εκπρόσωπος της FIFA στη μονάδα ελέγχου safety and insurance, στην πόλη Αράς, ήταν ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, επί σειρά ετών πρώτο πιστόλι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επί Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα κάνουν τσακωτό τον Μπλάτερ;