ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΣΙΕΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ώστε τελείωσε η μεταγραφή του Γκανέζου Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Τελειώνει, δηλαδή. Και ο παικταράς έ-ρχε-τε στην Αθήνα για τα διαδικαστικά. Να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βέβαια να υπογράψει.

Μια παρατήρηση. Για να έρθει ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι η ομάδα ακόμα φτουράει στην Ευρώπη. Εννοώ σαν όνομα. Αυτό να το έχει υπ' όψιν η διοίκηση της ΠΑΕ. Που δεν πρέπει να ξεχάσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνον του πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης.

Για τον Εσιέν τα είπαμε. Είναι μια προσωπικότητα ποδοσφαιριστή. Εργαλείο στο γήπεδο. Πολυεργαλείο. Όχι και ηγέτης. Άλλο αυτό.

Μια ερώτηση που αξίζει να την απαντήσουμε. Πότε θα 'ναι έτοιμος ο Εσιέν να είναι... Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει πολύ χρόνο. Θα επανέλθει σύντομα. Ασφαλώς δεν θα είναι αυτός που ήταν πριν 5 και 10 χρόνια. Μην τρελλαθούμε. Δεν θα καταπίνει τα χιλιόμετρα με τόση δύναμη, και στον Παναθηναϊκό. Η πείρα του, όμως, θα τον βοηθήσει να είναι αυτός που θα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Να το πω αλλοιώς. Θα είναι ένας «ψαλιδισμένος» Εσιέν, αλλά Εσιέν σίγουρα!

Διαβάστε ακόμα:

Για Εσιέν στο αεροδρόμιο και ο Κοντονής!