ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και αμέσως πήρε την κάτω βόλτα. Γεγονός. Η ομάδα πέρασε μπροστά στη βαθμολογία και τότε ακριβώς έδειξε τις αδυναμίες τις. Γεγονός.
Τελικά, δύο πράγματα συμβαίνουν και δεν είναι αυτά πρωτοφανή στον ΠΑΟΚ. Να αισθάνεται ότι στόχος μέγας και απωθημένο βαθύτατο είναι να κερδίσει το κωλοΟλυμπιακό. Και από την άλλη να παρουσιάζεται κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο με στόχο το πρωτάθλημα, όμως χωρίς να είναι έτοιμος για τέτοιο πήδημα.

Δεν πάει έτσι. Να παίρνει τη δόση του, το ναρκωτικό του ο ΠΑΟΚ ότι ΘΑ πετύχει του… χρόνου αυτό που δεν πέτυχε. Και κάθε χρόνο ελπίζει ότι θα πετύχει… του χρόνου. Ωραία πατέντα. Ολότελα ελληνική. Να παίρνεις το πρωτάθλημα με το στόμα, και να το παίρνεις πριν ξεκινήσει η σαιζόν.

Σκέπτομαι τους φουκαράδες τους παοκτσήδες. Να παρακολουθούν το ματς στη Λεωφόρο. Από την τηλεόραση. Και να βλέπουν έναν Παναθηναϊκό άνετο και ωραίο, να κάνει ό,τι θέλει και να τον έχει τον ΠΑΟΚ για να του δένει τα κορδόνια. Πώς να το αντέξει ο άλλος. Να νοιώθει παρηγοριά επειδή ο Ιβάν πληρώνει την εφορία και κατεβαίνει στα αποδυτήρια και τα χώνει στους παίκτες. Γραφικότητες.

Πόση ακόμη γραφικότητα να φάει στη μάπα ο φουκαράς ο παοκτσής. Και σήμερα πέφτει το άλλο παραμύθι με τον Άρνεσεν. Αν είναι δυνατόν, αυτό το άρρωστο πράγμα να το ΄φερει βόλτα ένας άνθρωπος. Μάγος να ‘ναι ο Δανός τι να καταφέρει κι αυτός, όταν όλα τα περιμένουν απ’ αυτόν.

Διαβάστε ακόμα:

Τη γύμνια του ΠΑΟΚ φωτογραφίζουν με Αρνεσεν